Konya'da şehir merkezindeki AVM bugün açılıyor

Konya’nın şehir merkezinde yeni bir alışveriş merkezi daha hizmete giriyor.
Konya'da şehir merkezindeki AVM bugün açılıyor

Tepekent Mimarlık tarafından uzun yılların deneyimi ve büyük bir titizlikle hayata geçirilen Enntepe Alışveriş Merkezi, sadece bir alışveriş merkezi değil aynı zamanda bir yaşam merkezi olarak yükseliyor. Yediden yetmişe her yaş için yepyeni bir aile mekânı olan alışveriş merkezi, ziyaretçileri ile olduğu kadar bünyesinde yer alan markaları ile de kocaman bir aile oluyor.

Bazı ulusal ve uluslararası markalar Enntepe Alışveriş Merkezi ile ilk kez Konya’ya gelirken, bazı markalar da Konya’daki en büyük ve en yeni konseptli mağazalarını bugün Enntepe Alışveriş Merkezi’nde açıyor.

111890.jpg

Modanın ses getiren markaları Ramsey, Nautica, Yargıcı, Ecrou, Gusto; sevdiklerinizle lezzetli yemekler eşliğinde keyifli vakit geçireceğiniz Big Chefs, The Hunger, Huqqabaz; spor giyimin önemli markalarından Sneaks Up; evinizin tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceğiniz MR DIY; çocuk ve bebek giyimin önemli markalarından Super Kids ve Baby Mall; evlerin dekorasyonun renk katacak Chakra ve Porland; Konya’da ilk kez Enntepe Alışveriş Merkezi aracılığıyla ziyaretçileriyle buluşacak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum