Konya'daki bu üniversiteden çılgın burs

Konya'daki bu üniversite öğrencilerine önemli miktarda burs vaadinde bulundu. İşte burs miktarları ve burs almaya hak kazanacak öğrenciler...
Konya'daki bu üniversiteden çılgın burs

Üniversiteler yeni sezon için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken yeni öğrencilerine kavuşmak için de tanıtım çalışmaları başladı. Saygın üniversiteler arasında yer alan ve öğrenci kenti Konya'ya renk katan Necmettin Erbakan Üniversitesi de yeni eğitim yılı için aday adaylarına önemli miktarda burs valiliğinde bulundu. Başarılı öğrencilere Onur bursu verme vaadinde bulunan Necmettin Erbakan Üniversitesi, geniş burs seçenekleri ile öğrencileri cezbediyor. Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin başarılı öğrencilere vereceği Onur bursu tam 9 ay sürecek. İşte Onur Bursuna dair tüm bilgiler....

İşte üniversiteden konuya ilişkin yapılan açıklama: "Onur Bursu, YKS sınav başarısına dayalı bir burstur. Onur Bursunda, YKS sonucunda ilgili puan türlerinde aşağıda belirtilen sıralamalarda yer alan adaylara, belirtilen miktarlarda nakdi burs verilmektedir.

Onur Burslarının yıllık devamı için yabancı dil hazırlık okulu dahil, öğrencinin her dönem not ortalamasının 3,50’nin altına düşmemesi gerekmektedir. Bir öğrenci, bu burs programından iki nakdi bursu (KYK İlk 100 Bursu haricinde) aynı anda kullanamaz.

Onur Bursu - İlk 20

YKS sınav sonucuna göre ilgili puan türünde Türkiye’de ilk 20 arasında yer alan öğrencilere, Üniversitemizde herhangi bir bölüme/programa yerleşmeleri halinde 9 ay boyunca aylık 20.000 TL burs verilecektir. Kontenjan sınırı bulunmamaktadır.

Onur Bursu - İlk 100

YKS sınav sonucuna göre ilgili puan türünde Türkiye’de ilk 100 arasında yer alan öğrencilere, Üniversitemizde herhangi bir bölüme/programa yerleşmeleri halinde 9 ay boyunca aylık 15.000 TL burs verilecektir. Kontenjan sınırı bulunmamaktadır.

Onur Bursu - İlk 500

YKS sınav sonucuna göre ilgili puan türünde Türkiye’de ilk 500 arasında yer alan öğrencilere, Üniversitemizde herhangi bir bölüme/programa yerleşmeleri halinde 9 ay boyunca aylık 10.000 TL burs verilecektir. Kontenjan sınırı bulunmamaktadır.

Onur Bursu - İlk 1000

YKS sınav sonucuna göre ilgili puan türünde Türkiye’de ilk 1000 arasında yer alan öğrencilere, Üniversitemizde herhangi bir bölüme yerleşmeleri halinde 9 ay boyunca aylık 5.000 TL burs verilecektir. Kontenjan sınırı bulunmamaktadır."

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum