Konya'daki o üniversite çok sayıda personel alacak

Konya'da bulunan o üniversite yeni eğitim ve öğretim döneminde çok sayıda personel alımı yapacak.
Konya'daki o üniversite çok sayıda personel alacak

KTO Karatay Üniversitesi akademik personel alımı yapacak. Üniversiteden yapılan duyuruda, "Üniversitemize 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri uyarınca aşağıdaki tabloda belirtilen Fakülte ve Meslek Yüksekokulu bünyesine tam zamanlı öğretim üyesi alınacaktır.
Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör kadrolarına yapılacak başvurularda KTO Karatay Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Kriterleri Yönergesi kapsamında Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma Komisyonu tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda gerekli şartların sağlanması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

BİRİMBÖLÜM/ALANKADRO ÜNVANIKADRO SAYISIARANAN ŞARTLAR
Tıp FakültesiCerrahi Tıp Bilimleri Bölümü / Göz Hastalıkları Anabilim DalıProfesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Göz Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü / Çocuk Cerrahisi
Anabilim Dalı
Profesör / Doçent / Doktor Öğretim
Üyesi
1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Çocuk Cerrahisi alanında uzmanlığını almış olmak,
bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı
Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Göğüs Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları
bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ İç Hastalıkları Anabilim Dalı
Profesör / Doçent /
Doktor Öğretim Üyesi
1Tıp Fakültesi mezunu olmak. İç Hastalıkları alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ Kardiyoloji Anabilim Dalı
Profesör / Doçent / Doktor Öğretim
Üyesi
2Tıp Fakültesi mezunu olmak. Kardiyoloji alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ Radyoloji Anabilim Dalı
Profesör / Doçent / Doktor Öğretim
Üyesi
2Tıp Fakültesi mezunu olmak. Radyoloji alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı
Profesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Psikiyatri veya Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Dahili Tıp Bilimleri Bölümü
/ Nükleer Tıp Anabilim Dalı
Profesör / Doçent /
Doktor Öğretim Üyesi
1Tıp Fakültesi mezunu olmak. Nükleer Tıp alanında uzmanlığını almış olmak, bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Tıp FakültesiTemel Tıp Bilimleri Bölümü / Tıbbi Biyokimya Anabilim DalıDoçent1Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalında doktorasını yapmış olmak. Doçentliğini Tıbbi Biyokimya alanında almış olmak. Bu alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri FakültesiBilgisayar Mühendisliği BölümüProfesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Bilgisayar Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği BölümüProfesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Elektrik Mühendisliği alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
Makine Mühendisliği BölümüProfesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Makine Mühendisliği alanında lisans, yüksek lisans ve doktorasını yapmış olmak. Yükseköğretim kurumlarında yabancı dil öğretimi ve yabancı dille öğretim yapılmasında uyulacak esaslara ilişkin yönetmelikte belirtilen yeterliliğe sahip olmak.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler FakültesiSosyoloji BölümüDoktor Öğretim Üyesi1Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Sosyoloji alanında yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Psikoloji BölümüDoktor Öğretim Üyesi1Psikoloji lisans mezunu olmak. Sinir Bilim alanında doktora yapmış olmak. İlgili alanlarda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Güzel Sanatlar ve Tasarım FakültesiMimarlık BölümüDoktor Öğretim Üyesi1Lisans, yüksek lisans ve doktorasını Mimarlık alanında yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları bulunmak.
Sağlık Bilimleri FakültesiBeslenme ve Diyetetik BölümüProfesör / Doçent / Doktor Öğretim Üyesi1Beslenme ve Diyetetik veya Gıda Mühendisliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Beslenme ve Diyetetik anabilim dalında doktorasını yapmış olmak.
Bu alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Ebelik BölümüProfesör / Doçent / Doktor Öğretim
Üyesi
1Ebelik alanında tezli yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Odyoloji BölümüDoktor Öğretim Üyesi1Odyoloji veya Dil ve Konuşma Bozuklukları alanlarının birinde doktorasını yapmış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.
Sağlık Hizmetleri Meslek YüksekokuluTerapi ve Rehabilitasyon Bölümü / Fizyoterapi ProgramıDoçent1Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında doçentliğini almış olmak. İlgili alanda yayın ve çalışmaları olmak.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.