Konyalılar dikkat! Şehrin ana damarı trafiğe kapanıyor

Konyalılar dikkat! Şehrin ana damarı trafiğe kapanıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi AKOM, Ankara Caddesi üzerinde yapılacak bakım-onarım çalışmaları sebebiyle, caddenin belirli kısımları tek yön olarak kullanılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden, (AKOM) Ankara Caddesi üzerinde gerçekleştirilecek yol bakım-onarım çalışmaları hakkında vatandaşlara uyarıda bulundu. Yapılacak çalışmalar kapsamında, belirli bir güzergahta yolun trafiğe kapatılacağı duyuruldu. AKOM'dan alınan bilgiye göre, çalışmalar Bolay Sokak ile Ankara Caddesi kesişim noktasından, Sultan Veled Caddesi kesişim noktasına kadar olan bölümde, Çarşı yönünde gerçekleştirilecek.


Çalışmaların 26 Ekim Cumartesi günü saat 00.30’da başlayıp, 07.00’ye kadar devam edeceği bildirildi. Belirtilen saatlerde sürücülerin alternatif güzergahları kullanmaları gerektiği vurgulandı. Yetkililer, bu süreçte vatandaşların trafik düzenine uyma konusunda hassasiyet göstermelerini rica etti.

Alternatif güzergahlara yönlendirildi


Belediye yetkilileri, çalışmaların güvenli ve hızlı bir şekilde tamamlanabilmesi için sürücülerin alternatif güzergahları tercih etmeleri gerektiğini belirtti. Anlayışlarından dolayı vatandaşlara teşekkür edilirken, çalışmanın planlanan sürede tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.