Konya'nın bu ilçesine sanayi geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak

Konya'nın bu ilçesine sanayi geliyor! Binlerce kişiye istihdam sağlayacak
OSB varlığında Türkiye’nin önde gelen illeri arasında yer alan Konya’ya bir Organize Sanayi Bölgesi daha kurulacak.

Anadolu’nun üretim, istihdam ve ihracat merkezi olan Konya’ya yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacak. Yunak ilçesinde Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Konya Büyükşehir Belediyesi, Yunak Belediyesi, Akşehir ve Sanayi Odasının katılımıyla Yunak Organize Sanayi Bölgesi kurulması planlanıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi % 53,33 pay ile kurucu üye oldu. OSB müteşebbis heyetinde %53,33 katılım payı oranı 8 asil üye ve 8 yedek üye ile temsil edilecek Konya Büyükşehir Belediyesinin OSB müteşebbis heyette yer alacak 8 asil üyenin karşılığı 7.291.320,00 TL’lik katılma payı da Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nda Yunak Organize Sanayi Bölgesi adına açılacak hesaba yatırıldı.
İŞTE KONYA BÜYÜKŞEHİR’İN MÜTEŞEBBİS HEYETİ
Müteşebbis heyette Büyükşehir Belediyesini temsil etmek üzere asil üye olarak Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Furkan Kuşdemir, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Harun Yiğit, İtfaiye Dairesi Başkanı Cevdet İşbitirici, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Bilgiç, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Tanoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Çalışır, Fon ve Hibeler Şube Müdürü Yasin İçaçan, Emlak Şube Müdürü Ahmet Şasi’nin, yedek üye olarak Hava Yönetimi Şube Müdürü Yunus Balık, Yayınlar Şube Müdürü Vural Kaya, Yazılım Şube Müdürü Hasan Arslan, Koordinasyon ve Önleyici Zabıta Şube Müdürü İbrahim Ergül, Terminaller Şube Müdürü Rafet Baştürk, Tarımsal Eğitim Şube Müdürü İsa Bilgili, İdari Hizmetler Şube Müdürü Erhan Küçükkendirci ve Bakım Onarım Şube Müdürü Muhammed Körpe’nin görevlendirildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum