Konya’nın o ilçesinde üniversite kazananlar yaşadı! Maddi destek verilecek

Konya’nın o ilçesinde üniversite kazananlar yaşadı! Maddi destek verilecek
Konya’nın Karapınar ilçesinde belediye üniversite sınavından başarılı sonuç alarak bir bölüme yerleşmeye hak kazanan Karapınarlı gençlere 2500 lira maddi destek verecek.

Milyonlarca gencin birbirini geçmek için senelerce çalıştığı YKS sınavının ardından sınavda başarılı puan alan öğrenciler yurdun dört bir yanındaki bölümlere yerleşti. Yeni üniversite öğrencisi olan Karapınarlı gençlere müjdeli haber Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal’dan geldi. YKS’den başarılı sonuç alan Karapınarlı öğrenciler belediyeden 2500 lira destek alacak.

1726596144.jpg

30 Eylüle kadar açık olan başvurulardan binlerce Karapınarlı öğrencinin yararlanması bekleniyor. Başvurular Karapıanr Belediye binasında yer alan Sosyal İşler Müdürlüğü üzerinden yürütülecek. Öğrencilerin Kimlik fotokopisi ve öğrenci belgesi vermesi yeterli olacak.

so1d5gi4-400x400.jpg

Yarınlara Yapılan Yatırım

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal’ın konuya ilişkin açıklaması şu şekilde:

İlçemiz gençlerinin eğitimine destek olmayı sürdürüyoruz. Bu sene üniversite sınavını kazanarak herhangi bir bölüme yerleşen ilçemizdeki öğrencilerimize 2 bin 500 TL eğitim desteği sağlayarak eğitime yapılan yatırım, yarınlarımıza yapılan en büyük yatırımdır anlayışıyla onların her adımında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Gençlerimizi ve ailelerini başvuru için belediyemize bekliyoruz.!”

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.