Konya’ya muhteşem bir kafe yapılacak

Kafe ve restoran sektöründe iddialı adımlar atmaya devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni bir yatırım daha kazandırıyor. Yeni yapılacak kafenin ilk görsellerine ulaştık…
Konya’ya muhteşem bir kafe yapılacak

Konya Büyükşehir Belediyesi hizmet sektöründe çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Son yıllarda kafe ve restoran sektöründe marka yatırımlar ve mekanlara imza atan Konya Büyükşehir Belediyesi şimdi de Konya’nın parlayan ve değerlenen mahallelerinden Yazır Mahallesi’ne kafe kazandırılacak.

hlamur-2.jpg

Yazır Mahallesi’nde 43 bin metrekare alana kurulan Ihlamur Park içerisinde bölge için ve ziyaretçiler için önemli bir cazibe noktası olacak kafe yapımı için ihaleye çıkılıyor. 29 Ağustos’taki ihalenin ardından yüklenici firma 935 m² inşaat alanına sahip, betonarme binayı 7 ay gibi bir sürede tamamlayıp teslim edecek.

hlamur-7.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kafenin ilk görselleri yapının mimari açıdan da bölgeye değer katacağını ortaya koyuyor.

hlamur-3.jpg

Ihlamur Parkta; basketbol sahası, futbol sahası, bisiklet ve kaykay pisti, yürüyüş parkuru, bisiklet parkuru, fitness istasyonu ile birlikte çocuklar için birbirinden eğlenceli oyun ve macera parkurları yer alıyor. Yeşil alanla birlikte meydan ve havuzun da bulunduğu parkta oturma birimleri, dinlenme alanlarının yanında 80 kişilik amfi tiyatro da bulunuyor.

hlamur-5.jpg

hlamur-4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum