Meram’ın en çok ilgi çeken semt pazarı taşınıyor

Cuma günleri kurulan ve hem bölge sakinlerinin hem de yol güzergahından geçenlerin yoğun ilgisini çeken Meram ilçesi Yenişehir Pazarı’nın yol genişletme çalışmaları nedeniyle taşınacağı öğrenildi.
Meram’ın en çok ilgi çeken semt pazarı taşınıyor

Meram’ın ünlü semt pazarlarından Yenişehir Pazarı yeni yerine taşınıyor. Cuma günleri kurulan ve hem bölge sakinlerinin hem de yol güzergahından geçenlerin yoğun ilgisini çeken Yenişehir Pazarı’nın yol genişletme çalışmaları nedeniyle taşınacağı öğrenildi. Pazar yerinin Meram Belediyesi tarafından mevcut yerin hemen yakınında bulunan alana taşınacağı belirtilirken yeni alanda hızlı bir düzenleme çalışması yapıldı. Hafriyat ve tesviye çalışmaları gerçekleştiren belediyenin pazarcı esnafı için yeni alanı hazır hale getirdiği gözlendi.
Öte yandan Meram Belediyesi tarafından bu alana kapalı Pazar yapılacağı da iddia ediliyor. Önümüzdeki dönemde kapalı Pazar yerinin inşa çalışmalarının başlayacağı ve Çakılharmanlar Caddesi üzerindeki bu alanda önümüzdeki günlerde yeni yerleşmelerle artacak nüfusa hitap edecek modern bir kapalı pazar kazandırılacağı belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.