Gönül Dağı dizisinin yıldızı Berk Atan'ın sevgilisi ortaya çıktı! Gönlünü kime kaptırdı?

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Berk Atan'ın sevgilisi ortaya çıktı! Gönlünü kime kaptırdı?
TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan’ın meslektaşı Sude Zülal Güler ile birlikte olduğu öne sürülüyor. İkili hakkındaki iddia magazin dünyasını salladı

Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncuların başrolde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin setinden sürpriz bir aşk çıktı.

TRT1’de Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda yer alan Berk Atan, özel hayatıyla gündeme geldi. Dizide Taner karakterini canlandıran Atan’ın gönlünü meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Berk Atan, geçtiğimiz sene bir dargın bir barışık ilişki yürüttüğü sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile yollarını ayırmıştı. Defalarca ayrılıp barışan ikiliden Yağcıoğlu, “Berk'ten kendi isteğimle ayrıldım” açıklamasını yapmıştı. Yağcıoğlu, kısa bir süre sonra iş insanı Allan Hakko ile birlikteliğini ilan etmişti.

HER ŞEY SETTE BAŞLADI

Yakışıklı oyuncu Berk Atan, son olarak yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddiasıyla gündeme geldi. Atan’ın diziye yeni sezonda ‘Yeşim’ rolüyle katılan Sude Zülal Güler ile birlikte olduğu öğrenildi. Sette başlayan arkadaşlık, birlikteliğe dönüştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; beraberliklerini gözlerden uzak yaşamaya ve fotoğraf paylaşmamaya özen gösteren genç oyuncu çift, set dışında kalan zamanlarında Sivrihisar’daki kafelerde sık sık baş başa görülüyor.

berk-atan-3.jpg

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR?

25 Ağustos 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Özden Cengiz Anadolu lisesinden mezun oldu. Makedonya kökenli Güler, 2013 yılında Çınar dizisiyle oyunculuk dünyasına adım attı. Şeref Sözü, Kazara Aşk, Gülümse Kaderine gibi yapımlarda başrol oynadı.

Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr

Kaynak:BBN