Konyalı sanatçı müzik piyasalarını sarsacak! Duygulara hitap eden şarkı yolda

Konyalı sanatçı müzik piyasalarını sarsacak! Duygulara hitap eden şarkı yolda
Uğur Duman açık hava konserlerinde gösterdiği performans ile dinleyicileri büyülemeye devam ediyor.

Konya ve civar illerde yaz aylarında süren açık hava konserleri tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Konya'dan turnelere katılan şarkıcı Uğur Duman açık hava konserlerinde gösterdiği performans ile dinleyicileri büyülemeye devam ediyor.

whatsapp-image-2023-07-27-at-17-01-49-2.jpeg

Aslen Karadeniz Ereğlili olan ve 13 yıldır Konya'da bulunan Uğur Duman, Konya pop kültürüne heyecan katmaya devam ediyor. Açık hava konserleri ile dinleyicilerine adeta resital sunan Uğur Duman yeni şarkısı ile yaz aylarına bomba gibi bir giriş yapacak. 'Görmem Seni' parçası ile slow müziğine yep yeni bir heyecan katacak. Yakan bir aşk hikayesi taşıyan parça olarak adlandırdığı şarkıyı önümüzdeki günlerde dinleyiciler ile buluşturacak olan Uğur Duman, "13 yıldır Konya'dayım ve şehrimizden kıymetli sanatçılar çıktı. Biz de yıllardır müzik camiasının içinde açık hava konserlerimiz ve özel sahnelerimiz ile dinleyiciler ile buluşuyoruz. Bu güzel buluşmaları bir şarkı ile süslemek istedik. Yep yeni şarkımızı önümüzdeki günlerde dinleyicilerimiz ile buluşturacağız. Bu heyecana ortak olmak isteyenleri Youtube Uğur Duman hesabımdan dinleyebilirler. Ayrıca tüm müzik platformlarında yerimizi alacağız. Konya şehrine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. 13 senede bende Konyalı gibi oldum. Tüm adetlerini kaptım. Şehrimiz ülkemizin en güzel temsil edenlerden bir tanesi. Bu şehrin ruhunu taşıyoruz artık. Tüm Konya halkımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni şarkımız içinde büyük bir çıkış yapmayı hedefliyorum" dedi.

whatsapp-image-2023-07-27-at-17-01-49.jpeg

Yeni şarkı için heyecanını dile getiren Duman, "Profesyonel olarak ilk parçam olacak bir hüzünlü biraz duygu yüklü bu parçayı yaparken adeta iliklerimde hissettim aşkı ve ruhu. Bir çok açık hava konserlerinde binlerce kişinin önünde sahneye çıkmanın heyecanı farklıydı ama yeni bir parça ile müzik dünyasına farklı bir giriş yapmak daha da heyecan verici oldu benim için" ifadelerine yer verdi.

whatsapp-image-2023-07-27-at-17-01-49-1.jpeg

whatsapp-image-2023-07-27-at-17-01-49-3.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.