Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya birlikte mi? Her şeyi tek tek açıkladı

Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya birlikte mi? Her şeyi tek tek açıkladı
Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya aşk yaşıyor iddiası gündeme geldi. Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya iddialarına yanıt verdi.

Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya hakkında flaş bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya aşk yaşıyor. Magazin sitelerinde gündemden düşmeyen bu iddia bizzat haberin muhataplarına soruldu.

AŞK İDDİALARININ ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Mert Yazıcıoğlu, Serenay Sarıkaya aşk yaşıyor haberleri hemen hemen gündemden neredeyse hiç düşmüyor. Dizidoktoru.com sitesinin haberine göre; Dilan Çiçek Deniz’le kısa süreli ilişkisini bitiren Mert Yazıcıoğlu, geçen ay Instagram hesabından Serenay Sarıkaya’yı takibe almıştı.

t25-mert-cioglunun-hedefinde-616.jpg

Yazıcıoğlu'nun yakın çevresine Serenay Sarıkaya hakkında övgüler yağdırdığı da gündeme gelmişti. Dün Atatürk filminin galasına katılan Mert Yazıcıoğlu muhabirlerle konuştu. Oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk sorularına "Yahu öyle şey olur mu, her takip ettiğinle sevgili mi oluyorsun sen? Arkadaşım sonuçta." yanıtını verdi.

SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Öte yandan Show TV ekranlarında yayımlanan Aile dizisinde başrol oyuncusu olan Serenay Sarıkaya ise iddialar karşısında herhangi bir yorum yapmayarak sessizliğini koruyor.