Nebahat Çehre, Yılmaz Güney'den sonraki özel hayatını itiraf etti. Herkesi çok şaşırttı

Nebahat Çehre, Yılmaz Güney'den sonraki özel hayatını itiraf etti. Herkesi çok şaşırttı
Nebahat Çehre, TGRT Haber’de yayınlanan Bilmedikleriniz programına katılarak projeleri ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Oyunculuğunun yanı sıra birçok senaryo okuduğunu belirten Çehre, "1988 yılından beri aşık olmadım, hatta yemeğe dahi çıkmadım" diyerek dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Oyunculuğuyla tanınan Nebahat Çehre'nin bu açıklamaları, sevenlerini şaşırttı.

Yasemin Bozkurt ve Pınar Ergüner’in sunumuyla TGRT Haber'de ekrana gelen Bilmedikleriniz programına bağlanan Nebahat Çehre, "1988 yılından beri aşık olmadım" sözlerinin gündem olmasıyla ilgili konuşuldu. O tarihten itibaren kimseyi hayatına almadığını belirten Çehre, yemeğe dahi çıkmadığını itiraf etti.

"YEMEĞE BİLE ÇIKMADIM"

Yasemin Bozkurt ve Pınar Ergüner’in "1988 yılından beri aşık olmadım" sözlerini hatırlatması üzerine konuşan Nebahat Çehre, "1998 yılından beri bir birlikteliğim olmadı. O yıldan itibaren böyle bir şey yaşamadım. Yalnızca rastlamadığım için artık kendimi zaman içinde bıraktım. Tutuculuğum da var galiba. Ben bir erkekle yemeğe bile çıkmadım. Ben bir yakınlaşmaya da müsaade etmiyorum. Bir tavrım, duruşum var sanırım." sanırım diyerek itirafta bulundu.

nebahat-cehre-yilmaz-guneyden-sonraki-ozel-hayatini-anlatti-yemege-bile-cikmadim-17092824315465-1.webp

"GELİNİYLE UĞRAŞAN BİR KADIN FİGÜRÜ İSTEMİYORUM"

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Nebahat Çehre katıldığı canlı yayında, "4 5 tane senaryo okudum. 3 bölüm okudum. Bütün hepsini detaylı okuyorum. Maalesef kendime yakıştırdığım bir karakter görmedim. Oluşturduğum Nebahat Çehre isminin altına düşmeyi hiç istemedim. Geliniyle uğraşan bir kadın figürü istemiyorum." diyerek neden herhangi bir projede yer almadığını açıkladı.

Kaynak:BBN