Angı; “Kimin ne olduğunu biliyorum”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, BBN Haber’e özel yaptığı açıklamada Deva Partisi yönetim kurulunun çoğunun eski Ak Parti’li olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sorumuza; “Siyaset sürecimizde hepsini tanıma imkanı buldum ve kimin ne olduğunu da biliyorum. Hangi zor zamanlarda kimin nasıl duruş gösterdiklerini biliyorum. 2023’te nasip olursa girecekleri seçimde herkes boyunun ölçüsünü alacak” dedi
Angı; “Kimin ne olduğunu biliyorum”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı BBN Haber’e özel açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin sağlık alanında ciddi yatırımlar yaptığını belirten Başkan Angı vatandaşın kurallara uyulması noktasında bilinçli davranması gerektiğini söyledi. Başkan Angı, “Toplu alanlara bu süreçte kesinlikle girmememiz gerekiyor. Cenaze düğün, nişan ve kına törenlerinde bu süreçte bulunmamak ve kurallara uymak ciddi önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

“ŞEHİR HASTANESİ DİĞER TEDAVİLER İÇİN HİZMET VERECEK”

Şehir Hastanesi’nin koronavirüslü hastaları kabul etmemesi ilgili de açıklamalarda bulunan Angı, diğer hastalıkları ötelenen hastaların tedavilerinin burada gerçekleşeceğini belirtti. Angı,  “Şu zamana kadar koronavirüsle mücadele edildiği için diğer acil rahatsızlığı olanlara müdahaleler yapıldı. Ötelenebilecek rahatsızlığı olanlar beklemeye alınmıştı. Fakat hayat devam ediyor. Ameliyat olması gereken, farklı tedavi olması gereken hastalar var. Bütün kamu hastaneleri, üniversite ve özel hastaneler koronavirüs tedavisine devam ediyor. Şehir Hastanemiz de ötelenmiş bu hastaların yada ani gelişen diğer hastaların tedavileri için hizmet verecek” diye konuştu.

“DOĞRU BİR YAKLAŞIM DEĞİL”

Hastanelerin koronavirüslü hastaları kabul etmediği iddialarını da yanıtlayan Başkan Angı, evde tedavi edilebilecek hastaların tedavilerinin takip edildiğini kaydederek, “Hastaneler yoğun riskli ve kolay dezenfekte olmayan ortamlar. Bu nedenle ağır olmayan hastaların tedavileri evden gerçekleştiriliyor ve sıkı takibi yapılıyor. Bunun kararını da hekimlerimiz veriyor. Hastaneler hasta kabul etmiyor yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil” ifadelerini kullandı.

“KORONAVİRÜS YOĞUN BAKIM SERVİSLERİ YÜZDE 65 DOLU”

Konya’nın riskli bölge sıralamasında ilk 5’ten düşmediğini belirten Angı, kurallara uyulması ve maske kullanımı noktasında bilinçli davranılması gerektiğini aktardı. Angı, “Türkiye genelinde baktığımız zaman Konya hem nüfus coğrafya hem de yol güzergâhlarından dolayı iller bazında vaka sayısı sıralamasında ilk 5’i maalesef koruyor. Günlük vaka sayılarımız da yatan hasta sayılarımız istediğimiz rakamın çok üzerinde. Koronavirüs yoğun bakım servislerimiz yüzde 65 oranında dolu. Maske takmalı, açıktaki alanlarımızı sürekli su ve sabunla dezenfekte etmeli ve kolonya ve dezenfektan kullanımına özen göstermeliyiz. Maske, sıcak havalarda bunaltıyor bunun farkındayız ama hem kendi sağlığımız hem diğer kişilerin sağlığı için kullanımına özen göstermeliyiz ve sosyal mesafe kuralına uymalıyız” dedi.

“2023’TE BOYLARININ ÖLÇÜLERİNİ ALACAKLAR”

Deva Partisi’nin yönetim kurulunun çoğunun eski AK Parti’li olduğu konusunda da konuşan Angı, “. Ben AK Parti'nin 2001'de kuruluş sürecini yönettim. AK Parti de makam, mevkii sahibi olamayanlar kendilerine yer bulmaya çalışıyorlar. Siyasette Konya önemli bir şehirdir. Ama şunu bilmeleri lazım, millete hitap ediyor musunuz? Bu millete ne verebileceksiniz? Tüm amaçları Cumhurbaşkanımızı hedef alarak siyasetlerini bu şekilde yürütmek.  Siyaset sürecimizde hepsini tanıma imkanı buldum ve kimin ne olduğunu da biliyorum. Hangi zor zamanlarda kimin nasıl duruş gösterdiklerini biliyorum. Tarih her şeyi not ediyor. 2023’te nasip olursa girecekleri seçimde herkes boyunun ölçüsünü alacak” şeklinde konuştu.  Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.