“MHP BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR”

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, Konya’nın sorunlarına hakim vizyon sahibi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken; “MHP bu ülkenin teminatıdır, betonudur.  MHP olmazsa ülke hiçbir zaman olmaz” ifadelerine yer verdi
“MHP BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Remzi Karaarslan, siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Uzun süredir MHP bünyesinde çeşitli görevlerde yer aldığını söyleyen Karaarslan, Karatay İlçe Başkanlığı döneminde yapılan çalışmalar neticesinde Karatay’da ki oy potansiyelini yükselttiklerini belirtti. Karaarslan, “Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde çeşitli görevlerde yer aldım. 1990 yılında genel başkanımızın takdirleriyle Karatay İlçe Başkanlığı görevini üstlendim.  24 Haziran seçimlerinde Karatay’ımızda ciddi bir çalışma potansiyeli ortaya koyduk. MHP’yi Karatay’da başarılı kılmak için elimizden gelen gayreti liderimizin emirleri doğrultusunda, milletvekilleri adaylarımızla birlikte sahalarda devam ettirdik.  MHP olarak Karatay seçmenlerimizin bizlere ve genel başkanımıza göstermiş olduğu teveccüh ile büyük oy oranıyla Konya’da başarı elde ettik. Yüzde 7 olan oyumuzu yüzde 17.5’lere kadar çıkardık. Bu süreçte MHP’den giden arkadaşlarımız vardı. MHP baraj altında kalsın, oy oranını artıramasın diye uğraşan arkadaşlarımız vardı. Ama ben hep şunu söylüyorum. Sizin bir hesabınız varsa Allah’ın da bir hesabı vardır. Çalışmalarımız ve halkımızın teveccühleri neticesinde başarı elde ettik” dedi.
“HERKESİ KUCAKLIYORUZ”
İl Başkanı olma sürecini de değerlendiren Karaarslan, “Önceki dönem İl Başkanımız Murat Çiçek’ten sonra görev bize tevdi edildi. Ben bunu bayrak değişimi olarak yorumluyorum. Genel başkanımızın takdirleri ile bayrağı bize teslim ettiler. Tabi o süreçte genel başkanımızın bir rahatsızlığı oldu. Mazbatayla ilgili bir takım sıkıntılar oldu. Bizim için önemli olan genel başkanımızın sağlıdır. Hiçbir zaman makam koltuk düşünmedik. Bu süreçte mevcutta sürdüğümüz Karatay İlçe Başkanlığı görevimizi devam ettirdik ve nihayetinde mazbatamızı aldık. İlk iş olarak donanımlı, Konya’nın sorunlarına hakim ve vizyon sahibi bir yönetim oluşturduk ve vatandaşımızın önüne çıktık. Göreve geldiğimizden bu yana yönetimimizle ve duruşumuzla neleri başarabileceğimizi gösterdik. Biz Konya’da vatanını, milletini, bayrağını, ezanını seven herkesi kucaklıyoruz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği için kim çalışıyorsa kendilerine destek vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“ÜLKÜCÜNÜN OLMASI GEREKEN YER MHP’DİR”
“Ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi’dir” diyen Karaarslan davaya gönül veren herkesi MHP bünyesine davet etiklerini kaydetti. Karaarslan, “Dava arkadaşlarımızı partimize davet ettik. MHP ülkücünün olması gereken yerdir. Başka yerlerde ülkücü olmaz. Genel başkanımızın da bu bağlamda açıklamaları var. Bizler de tüm dava arkadaşımızı partimize davet ediyoruz. İYİ Parti’ye gidip pişman olup partimiz bünyesine dönen arkadaşlarımız var. Herkese de kapımız açık.  Biz 51 yıllık köklü geçmişi olan bir partiyiz. Liderimize Allah uzun ömürler versin. Onun emirleri doğrultusunda daha da başarılı olacağız” ifadelerine yer verdi.
“MHP BU ÜLKENİN BETONUDUR”
Görev süresi boyunca yaptıkları çalışmaları da değerlendiren Başkan Karaarslan şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldik ilk etapta hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ettik. Daha sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla toplantılarımızı yaptık. 31 ilçe başkanımızla bir araya geldik. Konya için neler yapılabilir diye istişare toplantıları gerçekleştirdik. Konya’daki sendika vakıf ve yan kuruluşlarımızla bir araya geldik. Birlikten beraberlik doğar dedik ve çalışmalarımızı planladık. İlçe ziyaretlerimiz devam ediyor. Buralardaki vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve sorunların çözümü noktasında irtibat halinde olmaya özen gösteriyoruz. Allah’a şükür birlik ve beraberliği sağladık. Kimse unutmasın MHP bu ülkenin teminatıdır, MHP olmazsa ülke hiçbir zaman olmaz. MHP, bu ülkenin betonudur. ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek yola çıkmış bir liderin temsilcileriyiz. Partimizi başarılı kılmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” 
“KİMSEYLE ORTAK DEĞİLİZ”
Cumhur İttifakı neticesinde AK Parti ile istişarelerin devam ettiğini söyleyen Karaarslan, “AK Parti ile Cumhur İttifakımız devam ediyor. Bu bağlamda ortak istişarelerimiz ve çalışmalarımız da devam ediyor. Ülkemiz için verdiğimiz karar neticesinde bir ittifaka gittik ama biz kimseyle ortak değiliz. Destek verdik vermeye de devam edeceğiz ama MHP’yi Konya’da en iyi yerlere getirmek için gayret içerisinde olacağız” dedi. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.