Konya'daki tiyatroseverler kahkahaya boğuldu

Konya'daki tiyatroseverler kahkahaya boğuldu

Selçuklu Kongre Merkezi’nde, “Yoldan Çıkan Oyun” adlı tiyatro eseri Konya’daki tiyatroseverlerle buluştu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Mehmet Ergen’in Türkçeye uyarladığı “Yoldan Çıkan Oyun” adlı eseri Konya’daki tiyatroseverlerle buluşturdu. Bu yapım, sahnede yaşanan aksilikleri eğlenceli bir şekilde izleyiciye aktaran amatör bir tiyatro grubunun hikayesini anlatıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, daha önce sahnelediği başarılı oyunlarla Konya halkının takdirini kazanmıştı ve şimdi de yeni oyunu ile şehrin kültür ve sanat yaşamına katkı sağlamaya devam ediyor.

Orijinal eseri Henry Lewis, Jonathan Sayer ve Henry Shields tarafından kaleme alınan ve Mehmet Ergen tarafından Türkçeye çevrilen “Yoldan Çıkan Oyun” adlı oyunun ilk gösterimi büyük bir ilgiyle gerçekleştirildi.

selcuklu-kongre-merkezi.jpg

Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen bu eser, izleyicilerden büyük beğeni topladı. Oyun, bir malikanede işlenen cinayeti çözmek üzere gelen müfettişin, bu olayı çözmeye çalışırken, sürekli aksiliklerle karşılaşan talihsiz bir tiyatro grubunun sahneye koyduğu oyun sırasında yaşanan komik olayları konu alıyor. Grubun oyunu başarıyla bitirme çabaları ise izleyenleri kahkahaya boğuyor.

Yönetmenliğini Mustafa Uzman’ın üstlendiği, yaklaşık 100 dakika süren ve iki perdeden oluşan bu komedi oyunu, 12 Ekim Cumartesi akşamı saat 19.30’da ve 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Selçuklu Kongre Merkezi’nde tekrar sahne alacak.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.