AK Parti Çumra’da toplandı

AK Parti Çumra İlçe Başkanlığının 74. Danışma Meclisi Çatalhöyük Kültür Merkezinde gerçekleşti
AK Parti Çumra’da toplandı

‘AK Partinin halka hizmet anlayışı’ olduğunu, sözle değil, çalışmalarımızla halka göstermeye gayret ettiklerini belirten AK Parti Çumra İlçe Başkanı Osman Şahin; “AK Parti, sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler bir büyük davanın sevdalısı olarak burada, bir aradayız. Türkiye nasıl binlerce yıllık devlet tarihimiz içindeki son halka ise, AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir. Tabii bu durum sorumluluğumuzu daha da artırmaktadır” ifadelerini kullandı.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Candan konuşmasında; “ Çumra’mızda hem ilçe merkezinde hem de dış mahallerimizde hizmet kalitesini arttırmak için Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yoğun bir dönemden geçiyoruz’’ dedi.

"GÖREVİMİZ KUTLU DAVAYI DAHA İLERİ TAŞIMAK"

Ak Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı konuşmasında "18 yıl önce Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde kurulan Ak Parti bugün en güçlü olduğu dönemdir. Türkiye'nin bir çok yerine yatırımlar yapıldı, halkın refah seviyesi yükseltildi, bir çok alanda hizmetler verilmiştir. Bu günlerimizin kıymetini bilmeliyiz. Bize düşen en önemli görev ise 18 yılda bugünlere kadar gelen kutlu davayı daha ileriye taşımaktır. Allah yolumuzu açık eylesin." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.