AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, Konyalı kadınlarla buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Konyalı kadınlara seslenerek, “Konyalı bayanlarımız o kapıyı tüm güçleri ile açacaklardır” dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, Konyalı kadınlarla buluştu

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir,  bir takım ziyaret ve programlara katılmak üzere Konya'ya geldi. Başkan Keşir, Japon parkında Kadın STK'lar ve basın mensupları ile kahvaltı programında konuştu.Keşir konuşmasında, “Ekibimizle birlikte görevi devraldık. Ak Parti Kadın Kolları teşkilatları üzerinde siyaseti inşa eden bir yapı. İl ziyaretlerini planlarken gittiğimiz ilin kadınlarıyla ilgili bir şeyler yapma gayesi ile yola çıktık. Toplantıdan sonra kadın emeği buluşması yapacağız. Konya kırsal kalkınmanın güçlü şehirlerinden biri. Anadolu kadınlarının zekasına girişimciliğine sabrına güveniyoruz ve onlara kapı aralamak istiyoruz. Özellikle devletin kadınlar özelinde verdiği hibe ve desteklerini konuşacağız. Bütün kadınlar bunlardan haberdar olsun istiyoruz. Konyalı kadınlarımıza aynı zamanda desteklerin geçmişte kullanan ve rol model olan kadınlarımızı Konyalı kadınlarımızla buluşturacağız.  Ben biliyorum Konya’da girişimci kadınlarımız çok sayıda. Kadınlarımızın sayıları artsın, ekonomik özgürlüğü artsın ve ülke ekonomisine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Kadınları hep sorunlarla anlatamayız. Ama biz kadınları gücüyle üretimiyle cevher ve enerji ile konuşulmasını istiyoruz. Buradan ayrıldığımızda küçük bir kapı aralamak istiyoruz. Konyalı bayanlarımız o kapıyı tüm güçleri ile açacaklardır”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Keşir, Konyalı kadınlarla buluştu

AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun da yaptığı açıklamada, “AK Parti Genel Merkez Başkanımız Ayşe Keşir ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk Duymaktayız. Dünyayı sallayan el beşiği sallayan eldir. Dolayısıyla ben bu kadar kadın topluluğunu gördükten sonra bir kadın olarak bütün kadınlarımızı AFAD gönüllüsü olmaya davet ediyorum. Herkesten ricam afet çantamızı hazırlayalım ve gereken malzemeleri çantamıza koyalım. E devletten de toplanma alanlarımızı mutlaka öğrenelim. AFAD gönüllüğü önem arz etmektedir. Çünkü AFAD gönüllüsü olduğunuz zaman her şeyden önce kendinize yardım ediyorsanız” dedi.

Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı,AK Parti Konya Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan,  Kadın STK'lar ve basın mensupları katıldı.

Ayşegül Ertul Mıhoğlugil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.