Akşener: Milleti ortadan ikiye böldüler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Her zorluğu omuz omuza vererek aşmış koca bir milleti birbirine düşman hale getirdiler. Tasada ve sevinçte kucaklaşmayı bilen koca yürekli bir milleti ortadan ikiye böldüler" dedi
Akşener: Milleti ortadan ikiye böldüler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin ANFA Altınpark 'ta düzenlenen 2. Olağan Kurultayı'na katıldı. Genel Başkan Meral Akşener'in kurultayın yapıldığı Altınpark'taki alana gelmesi ve delegeleri selamlamasının ardından Divan Başkanlığı oluşturuldu.

Kurultay, Divan Başkanlığı'na seçilen Kalkınma Politikaları Başkan İsmail Tatlıoğlu ve Genel Sekreter Uğur Poyraz'ın konuşmasının ardından çalışmalarına başladı.

Daha sonra gündem gereği saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve şehitler için Fatiha Suresi okundu.

Akşenir’in konuşmalarından satır başları ise şöyle:

"Hâla buradayız. Her türlü engele, her türlü tuzağa, her türlü iftiraya rağmen biz hala buradayız. Dimdik ayaktayız"

"İyi Parti'yi Mustafa Kemal de benim, Fatih de benim, Osmanlı da benim, Cumhuriyet de benim, kutuplaşmaktan iteklenmekten bıkan bunların hepsi benim diyen mahallesizler kurdu"

"Önce, 'Ortaya çıkamazlar' diyenler oldu. Çıktınız. Sonra, 'Kuramazlar' diyenler oldu. Kurdunuz. 'Üç beş aya dağılıp giderler' diyenler oldu. Dağılmadınız, dağıtamadılar. Allah razı olsun"

"Engellemek isteyenler oldu. O engelleri yıktınız, aştınız, geçtiniz, direndiniz, buradasınız"

"Türkiye'yi 2. Dünya Savaşı'ndan koruyan, Kore'de Türk'ün kudretini dünyaya gösteren Akdeniz'in ortasında Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni kurduran, Kardak'a bayrağımızı diktiren, terörist başını Suriye'den çıkartıp kapı kapı gezdiren Türk dış politikası terk edildi"

"Her zorluğu omuz omuza vererek aşmış koca bir milleti birbirine düşman hale getirdiler. Tasada ve sevinçte kucaklaşmayı bilen koca yürekli bir milleti ortadan ikiye böldüler"

"Her üç gencimizden biri işsiz. Sen hâla 2023'ten 2053'ten 2071'den bahsediyorsun. 1071 Türk gençliğine vatan verdi. 1453 Türk gençliğine peygamber efendimizin müjdelediği İstanbul'u verdi. 1923 Türk gençliğine Türkiye Cumhuriyetini verdi. Atatürk, 'Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur' diyerek Türk gençliğine özgüven ve umut verdi. Peki sen gençlerimize ne verdin Sayın Erdoğan? İşsizlik verdin, umutsuzluk verdin, bunalım verdin!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.