Angı: Devlet ve millet kucaklaşması her şeyin başıdır

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya 7. Olağan Kongresi, Selçuklu Spor ve Kongre merkezinde yapıldı. Kongrede AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı konuşma yaptı.
Angı: Devlet ve millet kucaklaşması her şeyin başıdır

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde AK Parti'nin son 20 yılda Konya'ya büyük hizmetler yaptığını söyledi. Şehrin her geçen gün gelişip kalkınmaya devam ettiğini dile getiren Angı, "Şehrimiz büyüyüp güçlenirken ülkemizde büyüyüp güçleniyor. Özgürlüklerin önündeki engeller bir bir kaldırılırken vesayet odakları da bir bir çökertilmektedir. Devlet ve millet kucaklaşması her şeyin başıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gücü ve karar almadaki hızı, içinde bulunduğumuz salgın döneminde sürecin daha sağlıklı yönetilmesiyle, hasarların en aza indirilmesine olan katkılarıyla tecrübe edilmiş oldu. Türkiye, bir taraftan terörle bir taraftan da salgınla mücadele ederken yatırımları da devam etmekte, çaresizlere çare olmayı sürdürmektedir." şeklinde konuştu.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de yaptıkları konuşmalarda kongrenin hayırlı olmasını diledi. Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.