Başkan Angı: Gazinoların taşınması gerektiğini düşünüyorum

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, Ramazan ayında dur durak bilmeyen eğlence mekanlarıyla ilgili açıklama yaptı
Başkan Angı: Gazinoların taşınması gerektiğini düşünüyorum

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı gündeme dair açıklamalarda bulundu. İl Başkanlığı binasında konuşan Başkan Angı, ABD Başkanı Biden’in sözde Ermeni soykırımı sözlerine tepki gösterdi. Başkan Angı, konuşmasında, “Dünya büyük bir imtihandan geçiyor. Bizlerde etkileniyoruz ama bugünlerde bitecek. Bu aziz vatanın istikbalin için mücadelesi de devam ediyor. Tarih boyunca bu topraklarda mücadeleler eksik olmamış. 1915 olayları diye tarihe mal olmuş olayı o günkü bu coğrafyada yaşayan Ermeni çetelerinin sonunda en büyük eziyeti hem o bölgedeki Ermeni vatandaşlara ve Türklere ve Kürt’lere çektirdiler. Biden önce kendi tarihine bakmalı. Siyahilere müdahaleleri ortada. Bosna Hersek’te Haçlı seferleri tekrar buhur etti. Bu siyasi harekete oy veren seçmene sesleniyorum. Siyaseten yol yürüyenlere buyurun yol arkadaşınız bunlar diye işaret etmek gerekiyor. AK Partinin dış politikadaki geldiği noktayı eleştiriyorlar. Sen neyin peşindesin? Artık Türkiye ayakları üzerinde duran bir ülke. Geçmişte silah helikopter vermeyenlere inatla Türkiye mücadelesini yürütüyor. Türkiye müdahalelerle yolundan asla döndürülemeyecek. Türkiye hem dışarıdan hem içerden şanlı direnişini gösteriyor. Ekonomik saldırılara boyun eğmeyen bir direniş gösteriyor. Böyle bir dönemde AK Parti ekonomiyi iyi noktaya getirmiş altın rezervini artırmış. Bunu görenler Türkiye’yi muhtaç etme gayretinde. Dışarıdan beceremediklerini içerden bozmaya çalışıyorlar. Büyük Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Geçmişte neler gördük. Türkiye’nin ne faturalar ödediğini gördük. Bedel ödemiş bir nesiliz biz. Tüm bunları görüp şimdiye baktığımız zaman Türkiye kendi kendine yeten bir ülke konumunda. Her konuda yatırımlar yapmış, yenilenebilir kaynaklarımızla enerji çeşitlendirmemizi bile LG edenler var. Türkiye ciddi mesafe aldı. Emin adımlarla yürüyor” dedi.

BİR ODA BAŞKANI ÇIKTI KURUMLAR ARASINDA FIRTINA KOPARMAYA ÇALIŞTI

Başkan Angı, konuşmasında Konya gündemine dair açıklamalarda da bulundu. Başkan Angı, “Konya olarak hamd olsun vali kaymakamlarımız yönetim için ellerinden gelenleri yapıyorlar. Patates soğan ile ilgili bir süreç yönetildi. Sırf laf olsun torba dolsun diye konuşanlar oldu. Geçmiş seçimlerde patates soğan fiyatlarıyla bizi dövmeye çalışanlar şimdi soğana muhtaç ettiniz diyor. Çözüm üretiyoruz burudan bile iktidara nasıl laf ederiz diye düşünüyorlar. Bir oda Başkanı çıktı kurumlar arasında fırtına koparmaya çalıştı. Bir mücadele vermeye çalışıyoruz. Oda yöneticileri temsil ettikleri esnaf kitlesinin sıkıntılarını ortaya koyuyor. Makul talepleri olan başkanları oluyor. Makul taleplerle ülkenin esnafına sanatlarına çalışanlara sahip çıkıyoruz. Bu şehirde yaşıyorsan bu şehri büyütecek işlere imza atmamız lazım. Geçmişten bugüne bu şehir için çırpınan büyüklerimiz vardı ve bu şehri bugüne taşıdılar. Şu an biz varız bizlerde görevi devredeceğiz.  AK parti döneminde hayal ötesi işlere imza attık” dedi.

 

 Başkan Angı, yasak olmasına rağmen eğlence mekanlarına yapılan baskınlara da değindi. Başkan Angı, devletin mühürlemesine rağmen mührü kırıp eğlence yaptıklarını belirterek, “Maalesef burada başlayan süreç farklı bölgeye taşınması gerekliliğini beraberinde getirdi. Mahalle sakinlerinin şikayetleri ve aynı zamanda bölge yurt bölgesi. Sanki Konya’da sürekli böyle durumlar yaşanıyormuş imajı veriyorlar. Muhafazakar olarak anılan Konya’nın böyle anılması çok çirkin. Hem de mübarek Ramazan ayında. Artık eğlence mekanlarının uygun bir yere taşınması gerektiğini düşünüyorum. Esnaf istismar edilerek algı oluşturulmaya çalışıyorlar.  Siyasi şov ve algı oluşturma. Konya deyince bakanlarımızın gözleri pırıl pırıl. Konya için her biri çaba içindeyken bizlerde onlara teşekkür ederiz. Şehrin bugünkü nöbetçilerinin kıymetini bilelim. Bu şehrin ruhunu taşımak gerekiyor” diye konuştu.

Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.