Başkan Angı’dan “AK Parti kaybetti” söylemine tepki: 2023'te görüşürüz

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Konya Pankobirlik Kooperatifi seçimlerinde AK Parti tarafından desteklenen adayın kaybettiği ve bunun 2023 için işaret fişeği olduğu söylemlerine tepki gösterirken, “Erime ve çözülme yok. Allah’ın izniyle yolumuza devam ediyoruz, hiç bir endişemiz yok” dedi
Başkan Angı’dan “AK Parti kaybetti” söylemine tepki: 2023'te görüşürüz

AK PARTİ KAYBETTİ Mİ?

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, kurum ve kuruşlar tarafından gerçekleştirilen seçimlerde adaylarının kaybetmesi ve sosyal medyadaki “AK Parti Konya’da kan kaybediyor” ifadelerini değerlendirdi. “Kurum ve kuruluşların seçimlerini kendi alanlarında değerlendirmek lazım” diyen Angı, “Bu seçimlerde çıkan oylar meslek gruplarının değerlendirmesidir. Seçimlerin demokratik çerçevede yapılması taraftarı olan AK Parti hiç zaman sürece müdahale etmez” dedi.

GELECEK SEÇİME BAKIN

Pankobirlik seçimleri sonrasında “AK Parti kaybetti” sözlerini de değerlendiren Angı, “Biz meslek örgütleri seçimlerinde sadece süreci takip ediyoruz. Genel ve yerel seçimler ise partilerin yarıştığı seçimlerdir. O seçimlerde de gerek ülkemizin tamamında olsun gerek şehrimizde olan seçimlerde olsun AK Parti’nin 2002’den bugüne rekor üstüne rekor oyları da ortada. Kimler bunun üzerinden yorum yapmaya çalışıyorsa gelecek seçimlere baksınlar” diye konuştu.

HİÇ BİR ENDİŞEMİZ YOK

2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın rekor oy alacağının da altını çizen Angı, “Türkiye’de siyaset yaptığını zannedenlerin duruşları ortada. Türkiye’yi yönetebilecek bir kabiliyet ve kapasite ortaya koyan var mı? Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki Cumhur İttifakı’nın oylarında bir erime, toplumun desteğinde bir azalma söz konusu değil. Erime ve çözülme yok. Allah’ın izniyle yolumuza devam ediyoruz, hiç bir endişemiz de yok” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.