Başkan Ekici: Konya’da ikinci partiyiz

Kuruluşunun 1 yılına özel yapılan toplantıda konuşan Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Anket çalışmaları, gözlem ve verilerden aldığımız bilgiler doğrultusunda şu an Konya’da ikinci Partiyiz” dedi.
Başkan Ekici: Konya’da ikinci partiyiz

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığının açılışının 1. yıldönümü il başkanlık binasında kutlandı. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Konya İl Başkanlığının kuruluşunun 1. Yılı dolayısıyla basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Ekici, “Basınımızın burada olması çok kıymetli. Ana akım medyada yer bulamıyoruz. Sesimiz duyulmuyor. Medya dizayn edildi. Haber kanallarına kimlerin çıkacağı yukardan belirleniyor. Türkiye’nin tarihini yine bu toprakların çocukları belirleyecek. Nezaket, saygı, hoşgörü, tarafsızlık belirleyecek” dedi.

“HİKAYEMİZ DİĞER PARTİ İLE BAŞLADI”

Gelecek Partisi’nin hikayesinin AK Parti ile başladığını kaydeden Başkan Ekici, “Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu AK Parti bünyesinde ilk kez muhalefet manifestosunu açıklamıştı. Bu manifesto vicdanın sesiydi. Söylenemeyenlere tercüman olmuştu. Manifestoyu okuyanlar eksiği var fazlası yok yorumunu yapmıştı. Herkesten ricam bu manifestoyu okumaları” ifadelerini kullandı.

'EKONOMİNİN GELDİĞİ NOKTAYI GÖRÜYORUZ"

Türkiye’nin her anlamda dara girdiğini belirten Başkan Ekici, “Genel Başkanımız, ‘Aile ilişkileri devlet işlerinin önüne geçerse zarar görürüz’ demişti. Ekonominin geldiği noktayı görüyoruz. Bu ekonomik tabloyu Damat bey ortaya koydu. Devir teslim töreni bile yapılmadan ortadan kaybolan Damat bey şu an nerede? İnim inim inleyen esnafa neden gerekli bütçe çıkarılmıyor. Günümüzde dayı bulmadan kamu kurum ve kuruluşlarına girilmesi mümkün değil. Adalet yerlerde” şeklinde konuştu.

“KONYA’DA İKİNCİ PARTİYİZ”

İnsana değer veren bir anlayışla yola çıktıklarını söyleyen Ekici, teşkilatlanmalarını tamamladıklarını kaydetti. Konya’da ikinci Parti olduklarını kaydeden Ekici, “Anket çalışmaları, gözlem ve verilerden aldığımız bilgiler doğrultusunda şu an Konya’da 2. Partiyiz. Yüzde 20’lerdeyiz. Ama özellikle Konya’da hedefimiz yüzde 50’nin üzerine çıkmak. Konya’nın başbakanına sahip çıkacağına inanıyoruz” diye konuştu. 

İl binasının açılışının birinci yıl dönümü dolayısıyla pasta kesimi yapıldı. Başkan Ekici daha sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla toplantıya katılan kadın gazetecilere ve partisinin kadın üyelerine karanfil hediye etti. 

Başkan Ekici: Konya’da ikinci partiyiz

Başkan Ekici: Konya’da ikinci partiyiz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.