CB Erdoğan net konuştu. Hedef terörsüz Türkiye

CB Erdoğan net konuştu. Hedef terörsüz Türkiye

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’na katıldı.

İstanbul'da düzenlenen SAHA EXPO Fuarı’na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TUSAŞ'a yönelik saldırılara ilişkin konuştu. Kararlılıkla yollarına devam edeceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bize geri adım attırabileceklerini sanan hainlerin inlerini başlarına yıkmaya devam edeceğiz." dedi.

"MÜCADELEMİZ ACIMIZDAN DAHA BÜYÜK"
Her ne pahasına olursa olsun mücadelelerine devam edeceklerini vurgulayan Erdoğan, "Her ne kadar şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı vizyonuna kasteden alçaklarla mücadelemiz daha büyüktür. TUSAŞ çalışanlarının 'hainlere inat daha fazla üreteceğiz' diyerek nasıl yenilmez irade ve nasıl sarsılmaz imana sahip olduklarını gördük." ifadelerini kullandı.

HEDEF TERÖRSÜZ TÜRKİYE
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının devamında ise şu ifadeleri kullandı:
"Terörsüz Türkiye hedefimizle aramıza kimsenin girmesine izin vermeyeceğiz. Hiçbir hasmane girişim, birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Ortada hiçbir sebep yokken Türkiye için iç karışıklık senaryoları yazanların heveslerini kursaklarında bırakacağız. Birbirine kenetlenen vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Teröre karşı yürütülen mücadele topyekün ve çok boyutlu bir mücadeledir. Türkiye global savunma sanayii sektöründe güçlü bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla yürüyor."

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.