Çelik: Yoğun trafik kavgalara sebep oluyor

​​​​​​​Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanlığı yoğun trafiği değerlendirmek üzere otogar kavşağında basın açıklaması düzenledi.
Çelik: Yoğun trafik kavgalara sebep oluyor

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik, yoğun trafiğin bizler ve ülkemiz için açtığı zararlar, yakıt fiyatlarının son zamanlardaki fahiş artışlarını göz önünde bulundurursak, hem milletimize hem de devletimize ciddi külfet oluşturmaktadır. Yine yoğun trafik yaşamın hızlı olduğu ve koşuşturmaların çok olduğu bu dönemde ciddi zaman israfına yol açmaktadır. Yoğun trafik hissedilebilir şekilde hava kirliliğine sebep olmaktadır ve buna bağlı olarak da sağlık problemleri ortaya çıkmaktadır. Son zamanlarda ekonomik ve manevi anlamda bunalan vatandaşımızın stresini artırarak tartışmalar ve kavgalara sebep olmaktadır. Bilindiği gibi Konya’mız nüfus artışı yaşayan şehirlerimizden birisi ve buna bağlı olarak Konya’mızın en büyük ilçesi olan Selçuklu ‘muzda nüfus hızla artmaktadır. Artan nüfusla beraber birçok problem ortaya çıktığı gibi trafik yoğunluğu da yaşanmaktadır. Tabi ki şehri yönetenlerin böyle problemler yaşanmaması için uzun vadeli projeler ortaya koymuş olması gerekmektedir. Maalesef son 18 yılda bununla ilgili kilit çalışmalar göremedik.

Konyalı hemşerilerimiz iyi hatırlar ama yine de burada Milli Görüş Belediyeciliği döneminde henüz şehrin nüfusu beş yüz bin civarındayken o günkü Belediye Başkanlarımızın vizyonu sayesinde şehrimize Barış Caddesi, Ahmet Özcan Caddesi,  Fetih Caddesi, Veysel Karanı Caddesi gibi şuanda bile trafiğin yoğunluğunu azaltan caddeler yaklaşık yirmi sene önce kazandırılmıştır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.