“CHP dışında milletin tutunacak dalı kalmadı”

CHP Konya İl Başkan Adayı Hüsnü Bozkurt, “Bu ülkede CHP dıșında milletin tutunacak dalı kalmamıștır” dedi
“CHP dışında milletin tutunacak dalı kalmadı”

37. Olağan Konya İl Kongresinde açıklamalarda bulunan CHP Konya İl Bașkan Adayı ve Eski Milletvekili Hüsnü Bozkurt, “İlçe seçimlerini tamamladık. İl kongremizi yapıyoruz. Kongre tamamlandıktan sonra ișimiz bitmeyecek, yeni bașlayacak. Amerikan emperyalizmine boyun eğenlerle mücadele edeceğiz. Sokakta yargıya güven kalmadı. Ekonomi mahvoldu. Bugün bir kardeșimiz kamyon garajında ekonomik sorunları nedeniyle intihar etti” diye konuştu.

“CHP'DEN BAȘKA TUTUNACAK DAL KALMADI” 

Bozkurt, “CHP aldığı oy oranıyla büyüklüğü ölçülemeyecek kadar büyük bir partidir. Bu parti zorlu bir ekonomik buhranın altından kalkmıș bir partidir. CHP asla sıradan bir parti değildir. Farklı parti mensuplarına saygım sonsuz ama CHP farklı. Çünkü CHP, Milli Mücadelenin partisidir. Ülkemiz bir felakete gidiyor. İç barıșımız tarumar edilmiș durumda. Bugün ne bela çekiyorsak, iș bulamıyorsak, kadın cinayetleri artıyorsa, ekonomik sıkıntılardan dolayı intiharlar arttıysa hepsinin sebebi 100 yıl önceki tablonun aynısıdır. Meclis onun için atıl duruma getirildi. Bu ülkede CHP dıșında milletin tutunacak dalı kalmamıștır” ifadelerini kullandı.

“KONYA'DA TABLO DAHA İYİ OLABİLİRDİ”

“Yerel seçimlerde bir zafer kazanılmıștır” diyen Bozkurt, “Konya'da da tablo daha iyi olabilirdi. CHP asla iktidara gelmez söylemi benim çok canımı sıkıyor. Sağcıların en büyük yalanlarından biri. İyi çalıșırsak iktidara gelebiliriz. Bu ateși Konya'dan yakacağız. Hüsnü Bozkurt'a FETÖ'cü ve terörist diyen aynaya baksın” șeklinde konuștu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.