“CHP'li başkanlar belediyeciliği öğrenecek!"

“CHP'li başkanlar belediyeciliği öğrenecek!"
CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının Konya ziyareti öncesinde 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış attığı tweet ile gündem oldu.

CHP’li 11 büyükşehir belediye başkanının 23-24 Aralık’ta yapacağı Konya çıkarmasının yankıları sürerken 24. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış attığı tweet ile gündem oldu.

2016’dan bu yana Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak görev yapan Akış’ın başkanların Konya’ya geleceğini bildiren açık hava reklam görselini paylaşıp altına da “Tam belediyeciliği öğrenecekleri yer. Çok iyi düşünmüşler.” Şeklindeki yorumu kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Cumhur ittifakı mensupları Akış’ın tweetini beğenip “Örnek hizmetleri yerinde görüp ders almaya mı geliyorlarmış” şeklindeki yorumlarla desteklerken karşı kanattan ise, “Mesela Alaaddin Tepesindeki Saray kalıntısının ve yıllardır bitirilemeyen kazıyı, metroyu mu?” şeklinde tamamlanamayan yatırımlara gönderme yapılarak eleştiri geldi.

adsiz.png

MUSTAFA AKIŞ KİMDİR?

1981 yılında Beyşehir’de doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Üniversite eğitimini alırken içerisine dahil olduğu AK Parti Gençlik Kolları’nda önce MKYK Üyeliği ardından Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2011’de Konya’dan 24. Dönem AK Parti Milletvekili olarak seçildi. Milletvekili olarak görev aldığı 4 yıllık süre zarfında AK Parti MKYK Üyeliği, TBMM Soruşturma Komisyonu, Milli Savunma Komisyonu ve İçişleri Komisyonu Üyelikleri ve bazı kanunlar için Alt Komisyon Başkanlığı görevlerini icra etti. Son olarak, 2016 Yılının Ocak ayı itibariyle Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevini yürütmektedir.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.