Elime terörist eli değerse bu eli keser atarım

Elime terörist eli değerse bu eli keser atarım
“Elime terör eli değmedi” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, terör örgütleri ile işbirliği suçlamalarına Konya’dan sert yanıt verdi: “Bu ele terör eli değerse vallahi de billahi de bu eli keser atarım.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, terör örgütleri ile işbirliği suçlamalarına Konya’dan sert yanıt verdi: “Bu ele terör eli değerse vallahi de billahi de bu eli keser atarım.”

Akşener, Zafer Meydanı'ndaki mitinginde Cumhur İttifakı cephesinden gelen suçlamalara "iftira" yanıtı vererek şöyle konuştu: “Seçime gidiyoruz, savaşa değil. 21 yıldır şuculuktan, buculuktan yorulduk. Şimdi de PKK’lı olmakla Kandil’le iş tutmakla suçlanıyoruz. Bu ele bugüne kadar terörist eli değmedi. O terörist eli bu ele değerse Allah şahit olsun bu eli keserim. Vallahi de keserim, billahi de keserim. Recep Bey iftira atıyorsun, günahtır. Siz Abdullah Öcalan’ın kardeşine ‘bizim Mehmet’ dediniz. Diğer kardeşi Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkardınız. Diğer elinizde de Hizbullah var. İki elinizde de terör örgütü. Bizim için PKK bir terör örgütüdür. Kahrolsun ve kahredeceğiz. Ama Gonca Kurişlerin, Gaffar Okanların katilleri de bizim için terör örgütüdür.”

Konya’nın Suriyeli sığınmacılarda 12. sırada yer aldığına da dikkat çeken Akşener, “2 yıl içinde tamamını göndereceğiz. Havza bazlı desteklerle tarımı kalkındıracağız. Köyünde çobanlık yapan hemşehrilerimizin sigortasını biz ödeyeceğiz. KPSS mağdurlarının haklarını vereceğiz ve en önemlisi milletin paralarını çalanların peşini bırakmayacağız" dedi.

"Sinan Ateş’in katillerinden ve azmettiricilerinden hesap sormazsam, Cenab-ı Hak benden hesap sorsun" ifadelerini de kullanan Akşener, "Bu cinayetin katillerini bulmazsam namussuzum, şerefsizim. Eğer bu katillerin elini kırmazsak sokakta yürüyemezsiniz. Çünkü böyle bir yol açtılar. Sizden Kemal’e bir oy, Meral’a bir oy istiyorum" diye konuştu. (www.bbnhaber.com.tr)

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum