Erken seçim şart

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, BBN TÜRK TV ekranlarına konuk oldu. Erken seçim söylemlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salıcı, “Ağzımın tadının yerine gelmesi için seçime ihtiyacımız var” dedi
Erken seçim şart

ARTIK YÖNETEMİYORLAR!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, BBN TÜRK TV ekranlarına konuk oldu. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salıcı, erken seçim isteklerinin haklı olduğu noktasında açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin artık yönetilemediğini iddia eden Salıcı,  “31 Mart yerel seçimlerine giderken ‘bu bir beka meselesi’ diyorlardı. Türkiye’nin geleceğini, bir partinin yerel seçimde alacağı oya endekslemeye çalışıyorlardı. Ancak vatandaşımız buna inanmadı. Şimdi geldiğimiz noktada Türkiye artık yönetilemiyor, savruluyor” dedi.

Erken seçim şartÇİFTÇİYE NE FAYDASI VAR?

Hükümetin tarım politikalarını da eleştiren Salıcı, “Yurt dışından ucuza aldıkları ürünlerden sonra çiftçiye ne diyecekler? Pancar fiyatları daha açıklanmadı. Venezüella’dan gelen peynirin vergisini düşürüyorlar. Rusya’dan gelecek buğdayın, mısırın vergisini sıfırlıyorlar. Bunun Türkiye’de yaşayan çiftçiye ne faydası var? Türkiye’nin çıkarını düşünen iktidar böyle bir şey yapar mı?  İstikrar için, kaotik ortamın düzene girmesi için, ağzımızın tadının yerine gelmesi için seçime ihtiyacımız var. Biz bunu söylüyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.