Gelecek Partisi Konya’da toplandı

Gelecek Partisi 3. Bölgesel Yerel Yönetimler ve Şehircilik Toplantısını Konya’da gerçekleştirdi
Gelecek Partisi Konya’da toplandı

Toplantıda konuşan Konya İl Başkanı Hasan Ekici: “Hep söylüyoruz. Gelecek Partimizin muhalefeti boş bir muhalefet değildir.  Her konuda, her alanda eleştirdiğimiz ve bize muhalefet yapma zorunluluğu oluşturan ne kadar sorun varsa her soruna yönelik çözüm önerilerimizi sistematik şekilde, bilimsel bir şekilde ortaya koyuyoruz ve Türkiye’nin geleceğinde bizde varız diyoruz. İnşallah Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir Bey’in Başkanlığında yerel yönetimler ve şehircilik alanında da planlamalarımızı ve programlarımızı yapacağız. Hem Konya’da hem de Türkiye’nin diğer şehirlerinde güçlü bir şekilde bizler de var olacağız.” dedi.

 Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise “ Zorlu bir süreçte Türkiye ‘de kimsenin sokağa çıkamaz halde iken kurduğumuz bu partide her dinden, her inançtan, her siyasi görüşten insanlar topluluğu olarak Türkiye’de ciddi bir yol aldık ve şu an biz Türkiye’de ana muhalefet görevi yapıyoruz.  Aynı zamanda bir düşünce kulübü gibi de çalışıyoruz. Türkiye’nin bütün sorunlarını saatlerce masaya yatırıp uzman kadrolarımızla çözüm önerileri hazırlıyoruz. Dolayısı ile biz bu yola çıkarken iktidar olmak için yola çıktık, ben bu partiye geçerken bir ay boyunca linç edildim, benim çevremdeki bütün İnsanlar sol cenahtan Alevi cenahından. Akli selim İnsanlar hariç ‘siyasal İslamcı bir partide siyaset yapamazsın’ dediler. Ama ben ısrarla yapacağımı söyledim, bugün o kadar mutluyum ki hayatımda uzun yıllardan beri özlemlediğim demokrasinin bulunduğu bir partide siyaset yapmanın mutluluğu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yardım da ‘’Günün birinde ve en yakında hep beraber iktidara ve yönetime geldiğimizde Türkiye’yi sıfırdan, baştan, yepyeni bir şekilde kuracağımız gibi dış politikayı da enerjiyi de Turizmi de bütün alanları da baştan kuracağız.’’ dedi. Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Pulcu ise şunları söyledi “Gelecek Partisi korku iklimini kıran partidir. Güçlü bir muhalefet yapıyoruz. Genel Başkanımızın söyleminden biliyorsunuz. 2017 ile 2019 arasında 4 parti kuruluyor. Biz partileştikten sonra yani 12 Aralık 2019 tarihinden sonra kurulan parti sayısı 24 dür. Yolu açan kim? Hamd olsun biziz.”  Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Tekdere ise belediyelerin sorunlarını gündeme getirirken borç atağındaki belediyelerin çalışamaz duruma geldiğini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.