Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı STK gibi çalışıyor

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici: “HALKIMIZ İÇİN SEFERBER OLDUK”
Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı STK gibi çalışıyor

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı bir taraftan teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken bir taraftan da sivil toplum kuruluşu gibi sosyal faaliyetlerde bulunuyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ülkemizin içinde bulunduğu süreçte Konya İl Başkanlığı olarak destek faaliyetlerine devam ettiklerini belirterek “-Partimizin Konya’daki teşkilatlanma sürecinin yanısıra oluşturduğumuz birimler vasıtasıyla halkımıza destek vermeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da İl Başkanlığımızın faaliyetlerini yakından takip ediyor” dedi.

TÜM BİRİMLERİMİZLE SAHADAYIZ

Konya’nın 14 İlçesinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını belirten Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, diğer ilçelerden gelen talepleri İl Teşkilat Başkanlığı’nın değerlendirdiğinin altını çizdi.
İl Başkanlığı içerisinde oluşturulan birimler ile İl Kadın ve Gençlik Kolları’nın sosyal sorumluluk projeleri ile sürekli sahada olduğunu söyleyen Ekici sözlerine şöyle devam etti: “İl Kadın Kolları Başkanımız Zehra Söylemez ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Eren İnce oluşturdukları yönetim kurulları ile faaliyetlerine devam ediyorlar. İl Gençlik kollarımız evlerinden çıkamayan büyüklerimizin alışverişlerini ve ihtiyaçlarını gidermeye yardımcı oluyor. İl Kadın Kollarımız ise evinden çıkamayan yaşlılarımızı ziyaret ederek, 20 yaş altı gençleri ise görüntülü arayarak moral veriyorlar. Bu çalışmalarımızda sosyal mesafeye de azami önem veriliyor. İl Kadın Kollarımız ayrıca Karapınar’ın üç köyünde belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kitap ve kırtasiye yardımı gerçekleştirdi. Ayrıca Covid 19 ile mücadele kapsamında işsiz kalıp ekonomik yönden ihtiyaç sahibi durumuna düşen ailelerimiz, 65 yaş üstü evinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ve ilçelerimizde siyasi görüş gözetmeksizin belirlediğimiz ailelere gıda ve temizlik maddelerinden oluşturduğumuz kolileri ulaştırmaya devam ediyoruz.

VATANDAŞLARIMIZA MASKE DAĞITIYORUZ

Gelecek Partisi Konya İl Başkanlığı olarak vatandaşlara maske dağıtıldığını da belirten İl Başkanı Hasan Ekici, maske dağıtımına bizzat katıldığını belirterek şunları söyledi: ”-Şu an maske konusunda bazı sıkıntılar yaşanıyor. Salgının önüne geçebilmek için en önemli tedbirlerin başında maske geliyor. Bu yüzden bizler de sahada maske konusundaki sıkıntılara çözüm olmak adına vatandaşlarımıza maske dağıtıyoruz.”

YARDIM KOLİLERİ DAĞITILIYOR

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı bünyesinde Sosyal Politikalar Başkanı Hacer Filikçi Akın tarafından yürütülen proje kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere hazırlanan yardım kolilerinin Konya’nın tüm ilçelerine dağıtımının devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Ekici ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ihtiyaçları için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizerek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Aydın’a, Muş’a gönderilen 1 kamyon gıda yardımı için verdiği katkıdan dolayı teşekkür etti.

BİR KİTAP BİR ÇOCUK, BİR ÇOCUK BİR GELECEK

Gelecek Partisi Konya İl Teşkilatı bünyesinde Kültür ve Sanat Politikalar Başkanı Burcu Yalnız tarafından yürütülen projeden de bahseden Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici: “-Kitap bağış kampanyası ile geleceğimiz çocuklarımızın eğitimleri için kademe kademe kitap, kırtasiye ve eğitim desteği için toplanan malzemeler Konya ve Şırnak ilinde bulunan okullara gönderildi. Çocuklarımızın eğitimi ve geleceği bizim için büyük önem taşıyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.