Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi

Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi
Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi

Temel ideolojimiz insan”

Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantı ile yönetim kurulu kamuoyuna tanıtıldı

Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından, Hilton İn Garden’da düzenlenen toplantı ile yönetim kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı. Gelecek Partisi İl Başkanı Hasan Ekici, Gelecek Parti’sinin geleceğe yön verecek bir parti olduğunu vurgulayarak temel ideolojilerinin insan olduğunu belirtti. “Demokrat zihniyet, ortak akıl ve toplumsal uzlaşma temelinde, kuşatıcı bir siyasi vizyon, yetkin bir kadro ve rasyonel bir yönetim anlayışıyla sorunlarımızın tamamını çözüme kavuşturmak mümkündür” diyen Ekici, “Gelecek Partisi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayırımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır” dedi.

TEMEL AMACIMIZ İNSAN ONURUNUN KORUNMASI”

Partilerinin temel amacının insan onurunun korunması ve yüceltilmesi üzerine olduğunu belirten Ekici, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesi ile hareket ettiklerini söyledi. Ekici, “İnsanı ve onurunu varoluşumuzun temeli, diğer bütün unsurları bunun için birer araç olarak görüyoruz. Bu hedefi, siyasal bilincimizin ve devlet ahlakımızın temelini dokuyan ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesinin çağdaş siyaset dilindeki karşılığı olarak görüyor ve gelenek ile çağdaşlığı bu çerçevede bir zıtlık içinde değil, ayrılmaz bir bütünlük içinde değerlendiriyoruz. İnsan onuru iç siyasi, ekonomik ve kültürel düzenimizin de dış politikamızın da temelini teşkil etmektedir” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi

ÇOĞULCULUĞUN ESAS ALINDIĞI BİR SİYASİ İKLİM İNŞA EDECEĞİZ”

Demokratik bir yönetimin esasını temel hak ve özgürlüklerin bütün vatandaşlar tarafından eşit ve özgür bir biçimde kullanılabilmesinin oluşturduğunu söyleyen Ekici, sözlerini şöyle sürdürdü; “Öncelikli hedefimiz, temel hak ve özgürlüklerin tartışma konusu yapılmadığı, azınlık ve dezavantajlı toplumsal grupların haklarını hiçbir baskı hissetmeden kullanabildiği, çoğunluğun değil çoğulculuğun esas alındığı bir siyasi iklim inşa etmektir” Ayşegül Ertul

Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi belli oldu. İşte o liste:

Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi

Gelecek Partisi'nin Konya Kurucu İl Yönetimi Listesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.