İlk kez baraj sorunu olmadan seçime giriyoruz

İlk kez baraj sorunu olmadan seçime giriyoruz
Büyük Birlik Partisinde (BBP) 28. Rönem Milletvekili Genel Seçimlerine kendi listeleriyle giriyor. Partiden yapılan açıklamada, "Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bu yana ilk kez baraj sorunu olmayan bir seçime girecek" denildi

Büyük Birlik Partisi, 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerine kendi listeleriyle giriyor. Partiden yapılan açıklamada, "Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden bu yana ilk kez baraj sorunu olmayan bir seçime girecek. Tek bir oyunuz dahi boşa gitmeyecek. Gönlünüz rahat, oyunuz Büyük Birlik olsun” mesajiı verildi.

Destici, İstanbul 1. Bölge'den milletvekili adayı oldu

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için geçici milletvekili aday listesini Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunan Büyük Birlik Partisinde (BBP) Genel Başkan Mustafa Destici, İstanbul 1. Bölge birinci sıradan aday oldu.

BBP Konya Adayları

Osman Seçgin, İsmail İnlidere, Seyit Özcan, Doğan Satı, Halil İbrahim Söğüt, Hacer Atasagun, Alper Kutsal Köz, Fatih Yakarer, Ömer Faruk Keresteci, Fatih Mehmet Kuz, Yaşar İvriz, Abdurrahman Çimen, Milazım Esen ve Eyüp Şenol. (www.bbnhaber.com.tr)

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.