“İşse iş, Kansa kan, elemansa eleman”

MHP’li Güzide Çipan: “Şahsi ya da kurumsal hiçbir çıkar gözetmeksizin faaliyette bulunduğumuzu âlem bilir. Asli vazifemiz Devletimize, Milletimize her ihtiyaç duyduğu konuda hizmet etmektir. Can lazım olanda can veririz. Kan lazım olanda kan veririz. Eleman arayana eleman, iş arayana iş buluruz. Aşı olmayana aş yetiştiririz"
“İşse iş, Kansa kan, elemansa eleman”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, eleman ihtiyacı olan işletmelere ve işe ihtiyacı olanlara ayrım gözetmeksizin yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek, “Müteahhit ve taşeron firmaların temsilcileriyle, hemşehrilerimizi bir araya getirebilmek için çalışmalar yapmaktayız. Hiçbir zaman hiçbir bürokratik çalışmaya teşebbüste bulunmadık. Mücadelemiz, milletimizin gönlünde ve hukuk içerisinde devam edecektir” dedi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan yaptığı açıklamada, partisinin vatana ihanet edenlerin haricinde, ayrım gözetmeksizin, her daim milletin ve devletin yanında yer aldığını, almaya devam edeceğini söyledi. Bu amaçla, birçok çalışma yaptıklarını ifade eden Çipan, “Şahsi ya da kurumsal hiçbir çıkar gözetmeksizin faaliyette bulunduğumuzu âlem bilir. Bilmeyenler, bilmezlikten gelenler ancak, menşei gayri milli projelerde yer kapmak için siyaset yapan meyvesiz ağaçlara benzeyenler ile şahsi ve nefsi menfaatleri için imanlarından, izanlarından, vicdanlarından bile vazgeçmiş olan döneklerdir. Bizler, kökü binlerce yıllık mazide, gövdesi yarım asırlık partimizde, dalları yaprakları ise Milletimizin, Devletimizin üzerinde adeta bir şemsiye gibi yayılan Milliyetçi Hareket Partisinin mensuplarıyız. Asli vazifemiz Devletimize, Milletimize her ihtiyaç duyduğu konuda hizmet etmektir. Can lazım olanda can veririz. Kan lazım olanda kan veririz. Eleman arayana eleman, iş arayana iş buluruz. Aşı olmayana aş yetiştiririz. Yeter ki, Allah bizlere de Devletimize de Milletimize de güç kuvvet versin. Bizim tavrımızı anlaması mümkün olmayan Nâdan’ın bilmesi için bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Biz başta olmak üzere her ülküdaşım bu asli vazifesine, kim ne iftira ne çamur atarsa atsın, ne tehdit gelirse gelsin devam edecektir” diye konuştu.

Güzide Çipan, teşkilatlarının kapısının ayrım yapmaksızın herkese her an açık olduğunu vurgulayarak, “Kan lazım olanda, eleman arayan da, iş arayan da, aş lazım olanda en ufak tereddüt etmeden teşkilatımıza gelip derdini paylaşmamıza, yardım etmemize müsaade edebilir. Hatta bu gün hiç ara vermeden yaptığımız çalışmaları eleştirenler ve onların kalemşörleri var ya; işte onların da başı dara düşerse, rahatlıkla teşkilatımıza müracaat edebilirler. Yeter ki vatana ihanet etmemiş olsunlar. Yatanlardan, satanlardan, kaçanlardan olmayacağız. Şahsi olarak da, milletimin yaşadığı her zorlukta yanında olmaya, sıkıntılarını gidermeye azmetmekteyim. Malumunuz, zor süreçlerden geçmekteyiz. Milletimiz ve devletimiz bir yandan Corona Virüs salgınıyla uğraşırken, bir taraftan da ekonomik tedbirlerle hayatı normalleştirme gayretindedir. Bizler de bir yandan milletimizin kıymetli mensuplarını virüs tedbirleri konusunda bilgilendirmeye ve desteklemeye gayret ederken, bir yandan eleman ihtiyacı olan işletmelere ve işe ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin yardımcı olmaya çalışmaktayız. Konya dışından gelen ve Konya’da geçici ya da sürekli faaliyette bulunan özellikle müteahhit ve taşeron firmaların temsilcileriyle, hemşehrilerimizi bir araya getirebilmek için çalışmalar yapmaktayız. Hiçbir zaman hiçbir bürokratik çalışmaya teşebbüste bulunmadık. Mücadelemiz, milletimizin gönlünde ve hukuk içerisinde devam edecektir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.