İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti 2. Olağan İl kongresi başladı
İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti 2. Olağan İl kongresi başladı. 2 adaylı seçimdeki adaylar, mevcut İl Başkanı Gökhan Tozoğlu ve Nurdoğan Okur yerlerini aldı. Programa, İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, Mersin Milletvekili Behiç Çelik, CHP İl Başkanı Barış Bektaş ve partililer katıldı.

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti Mersin Milletekili Behiç Çelik: “Bunlar bakan değil sekreter"

Açılışta konuşan Mersin Milletekili Behiç Çelik ülkede tek adam rejiminin olduğunu iddia ederek bakanların sekreterlik yaptığını söyledi. Çelik yaptığı konuşmada, “Bunlar bakan değil sekreter. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MEB’den sorumlu sekreteri, dış işlerinden sorumlu sekteteri, iç işlerinden sorumlu sekreteri.. Artık bakanlık diye bir kurum kalmadı”dedi
Kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Çelik, konuşmasını sonlandırdı.

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş:

İYİ Parti Milletvekili Fahrettin Yokuş, “Konya’nın değişimini tüm dünyaya göstereceğiz. Türkiye seyret Konya’yı. 18 yıllık iktidara baş kaldıran şerefli insanlar var burada. Hakkımızı alacağız iktidar olacağız. Konyalıyı artık kandıramazlar, Konyalı artık onlara göz açtırmayacak. Yaptıklarının hesabını sormayan namerttir. Bunca destek aldınız ama Konya’ya hak ettiği hizmeti vermediniz. Hesabını soracağız. Konya merkezde yaşayanlara sesleniyorum. Hani yeşil Konya ne oldu? Konya artık beton şehir oldu. 3 milyar TL borcu olan belediyeye sorarım. 18 yılda 3 milyar TL borç nasıl yapıldı? Ne yaptınız nereye harcadınız? Yediniz, içtiniz burnunuzdan gelsin. Bizi aldatanlara, Konyalıyı aldatanlara yazıklar olsun. Şeytanın aklına gelmeyeni bunlar yapar. Çünkü şeytanla yatıp şeytanla kalkıyorlar” dedi.

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ PARTİ İL BAŞKANI GÖKHAN TOZOĞLU:

Mevcut İl Başkanı Gökhan Tozoğlu yaptığı konuşmada seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ederek şu şekilde konuştu; “Kongremiz, İYİ Parti’nin iktidar olmasına vesile olacağına, Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olmasındaki mücadelede etkili olacaktır. Önleri tıkanan, yolları kesilmek istenen bir kadro Türkiye’nin geleceğini belirliyor. Demokrasi mücadelemizi İYİ Partiyle taçlandıran dava arkadaşlarımız yarınların teminatı olacağız. Her geçen gün daha fazla büyüyen yapımızla insanımıza ümit olmak için buradayız. 1 buçuk yılınaşkın süredir İl başkanlığı görevini yürütüyorum. Siyaset topluma hizmet vasıtasıdır. Beklentimiz milletimizin müreffeh olmasıdır. Burası bir geçim kapısı değildir. Hiç bir partilimizi boynu bükük bırakmadık. İnsanların düşüncelerini açıklayamadıkları bir dönemdeyiz. Siyasal farklılıklara tahammül edemeyen iktidar partisine verdiğimiz mücadele zaferle taçlanacaktır. Yalandan iftiradan haksızlık ve ahlakısızlıktan beslenmedik. Doğru duvar yıkılmaz anlayışıyla hareket ettik. Mücadelemiz İYi Partinin iktidar olması, Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olmasıdır. Akrabalık ilişkilerinin ön planda olduğu bu sisteme baş kaldıracağız, doğrudan asla vazgeçmeyiz. Kayırmacı, akrabayı koruyan, saltanat görüntüsü veren yapının bir an önce durdurulması gerekmektedir. Çare bellidir. Çare İYİ Parti’nin iktidar olmasıdır. Yola inanmışlarla çıkılır, ikna edilmişlerle değil. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bu sebeple görevime tekrar talibim. Teşkilatlarımızı kalkındırmak için mücadelemize devam edeceğiz.”

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

DİĞER ADAY NURDOĞAN OKUR

“Yüz bin km yol yaptık. Ciddi bir emek verdik. Bu parti de fitne yapanın kafasını kopartırız. Demokratik bir süreç geçireceğiz. Teşkilatlarımızı ayaklandırmak için göreve talibim” dedi.

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

İYİ Parti Konya İl Teşkilatı'nda kongre günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.