“Konya çantada keklik değil”

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Konyalı ciddi bir arayış içinde diyerek;  “Şehrimizin vatandaşları Konya’nın çantada keklik olmadığını gösterecek ve bu yanlış gidişata ders verecektir” dedi
“Konya çantada keklik değil”

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman BBN Medya Grup’u ziyaret etti. Özel değerlendirmelerde bulunan Karaduman, esnafın ve çiftçinin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine vurgu yaptı. Konu ile ilgili konuşan Karaduman, “Ekonomik krizin içerisinde olduğumuz düşünüldüğünde bu durum pandemi ile daha da derinleşmiş ve adeta bir buhrana dönüşmüştür. Destek mahiyetinde yapılan açıklamalar insanlarımızın sorunlarını ortadan kaldıracak ölçüde olmamış ve vatandaşlarımız memnuniyet duymamıştır. Kronikleşen problemler içerisinde yapılan destekler, kanser olmuş bir hastaya yara bandı uzatmak anlamı taşıyor. Esnafla, çiftçilerimizle bir araya geliyoruz ve insanların feryatlarına şahit oluyoruz. Esnaflarımızı kiralarını ödeyememekten, bankalara olan borçlarını ödeyememekten ve bunların faizlerinin her geçen gün daha da artıyor olmasından dolayı endişe içerisinde olduklarını belirtiyorlar. Bugün Konya’da 5 ilçede vaka sayıları sıfırlanmış vaziyette. Parası olana Uludağ’da kayak yaptıracaksınız ama Konya’mızın ilçesinde esnafımızın vaka sayılarının sıfıra düştüğü bir ortamda iş yerleri açmasını engellerseniz bu adaletsizliğin olduğunu gösterir.  Acilen bir karar mekanizması oluşturulmalı ve özellikle yerel hususlar gözetilmek suretiyle vaka sayılarının düşük olduğu yerlerde iş yerleri açılmalı” diye konuştu.

“Konya çantada keklik değil”

“HİÇ BİR PARTİYE DÜŞMAN DEĞİLİZ”

50 yıllık siyasi tecrübesi ile partisinin vatandaşın yanında olduğunu kaydeden Karaduman, “Partimiz ülkemizin sorunlarını daha fazla gündeme taşımaya, insanlarımızın sesi olmaya devam edecektir. Bizim AK Parti eleştirilerimiz asla AK Parti veya Erdoğan düşmanlığı olarak algılanmamalıdır. Saadet Partisi hiçbir partini düşmanı değildir. Yanlış olarak gördüklerini kardeşliğin gereği olarak yerine getirir” dedi.

“KONYA ARTIK ARAYIŞ İÇİNE GİRDİ”

Uzun yıllar Konyalının AK Parti’ye büyük destek verdiğini söyleyen Karaduman, gelinen süreçte Konyalının arayış içerisine girdiğini vurguladı. Karaduman, “Ülkemiz ciddi sorun ve problemlerle karşı karşıya ve Konyalı bir arayış içerisinde. Bunu açıkça görüyoruz. Ciddi bir değişim arzusu var. Esnafımızla bir araya geldiğimizde sesli şekilde konuşamadığını belirtiyorlar. Ama sandıkta hesabını soracağız diyorlar. Dolayısıyla önümüzdeki seçimlerde şehrimizin vatandaşları Konya’nın çantada keklik olmadığını bu seçimle ortaya koyduğu gibi diğer seçimlerle de gösterecekler. Konyalı artık bu yanlış gidişata ders verecektir” ifadelerine yer verdi.  (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum