Kuyu kazmayanlara ihtiyacımız var

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan, “Bizim parti olarak dava arkadaşlarının kuyusunu kazacak değil el ele yürüyecek arkadaşlara ihtiyaçlarımız var” dedi
Kuyu kazmayanlara ihtiyacımız var

MHP İl Başkanı Remzi Karaarslan yaklaşan kongre öncesi BBN Haber’e açıklamalarda bulundu. Parti olarak lidere sadakati her konunun üzerinde tuttuklarını belirten Başkan Karaarslan, fitne, dedikodu ve şahsi çıkarlarını davaya alet eden kimseye fırsat vermeyeceklerini vurgularken süreci değerlendirdi; “Talimatlar doğrultusunda İlçe kongrelerimizin nisan ve mayıs aylarında başlaması ön görülüyor. Bu süreçte başkanlarımızın yanındayız. Herhangi bir değişiklik olacak olursa bu genel merkezin takdiri doğrultusunda olur. Bu nedenle değişiklik ile alakalı konuşmak doğru olmayacaktır. Bizim parti olarak dava arkadaşlarının kuyusunu kazacak değil el ele yürüyecek arkadaşlara ihtiyaçlarımız var.” 

“KONYA BİZİ BAĞRINA BASTI”

“Lidere sadakat şerefimizdir” diyen Başkan Karaarslan, bu düstur ile hareket edecek üyelerle yollarına devam edeceklerinin de altını çizdi. Yeni yönetimle birlikte yeni bir sürecin başladığını aktaran Karaarslan, "Konya’da bizi bağrına bastı. Bizde Konya’yı çok seviyoruz. Konya’nın yararına olacak çalışmalara da parti olarak öncülük ediyoruz. Yeni yönetimle birlikte daha nice güzel işlere imza atacağız” şeklinde konuştu.

 

Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.