Milletvekili Özboyacı: “İletişim Başkanlığı Türkiye’nin marka değerini güçlendiriyor”

AK Parti Konya Milletvekili, Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Selman Özboyacı, İletişim Başkanlığının Türkiye’nin marka değerini güçlendirdiğini söyledi.
Milletvekili Özboyacı: “İletişim Başkanlığı Türkiye’nin marka değerini güçlendiriyor”

Türkiye Büyük Millet Meclisinde devam eden 2021 yılı Merkezi Yönetim Bütçe görüşmeleri sırasında söz alarak konuşan Konya Milletvekili Selman Özboyacı, içeride ve dışarıda Türkiye aleyhinde kara propaganda faaliyetlerinin önlenmesi konusunda İletişim Başkanlığının titiz bir çalışma yürüttüğünü kaydetti.
Türkiye’nin Suriye’den Libya’ya, Doğu Akdeniz’den Kafkasya’ya kadar her alanda hakkını savunmaya devam ettiğine dikkat çeken Milletvekili Selman Özboyacı, “Ülkemiz Cumhurbaşkanımız liderliğinde terörün kökünü kazımak için ilk günden bu yana etkin bir çalışma yürütüyor. Başkanlığımız ise, bugün sınır ötesinde tüm terör örgütlerine karşı yapılan operasyonların iletişim süreçlerini en az sahadaki mücadele kadar kuvvetli şekilde devam ettiriyor. ‘Orada ne işimiz var’ diyenlere rağmen ‘Mavi Vatan’ dediğimiz Doğu Akdeniz’de, Suriye’de, Irak’ta, Libya’da neden bulunduğumuz hususunda milletimizi ve tüm dünyayı detaylıca bilgilendiriyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.