Milletvekili Özboycı’ya yeni görev

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevine getirildi
Milletvekili Özboycı’ya yeni görev

AK Parti 7. Olağan Kongresinin yapılmasıyla birlikte teşkilatlanma çalışmaları dü tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı teşkilatında yeni kadro belli oldu. Mevcut Başkan Hamza Dağ görevine devam ederken yeni başkan yardımcıları ise Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yenilendi. AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı’na mevcut Başkan Hamza Dağ devam ederken, Başkan Yardımcılığı görevine ise İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk, Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Ayhan Gider, Emre Cemil Ayvalı, Yasin Bölükbaşı ve Ömer Arvas getirdildi. 

Milletvekili Özboyacı, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Rabbim mahcup etmesin. Bizleri bu göreve uygun bulan Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli Başkanımız Hamza Dağ’a teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Hamza Dağ ise yaptığı paylaşımda ise, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın olurlarıyla Tanıtım ve Medya Birim Başkan Yardımcılarımızı belirledik. Hayırlı olsun” dedi.

Milletvekili Özboycı’ya yeni görev

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.