Muhalefet yine boyunun ölçüsünü alacak!

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, erken seçim ile ilgili yaptığı açıklamada; “Hangi adayla çıkacaklar önce aday belirlesinler. Derdi Türkiye olan bir tane adayları varsa ortaya koysunlar. Bugüne kadar girdikleri her seçimde boylarının ölçüsünü aldılar. Bundan sonraki seçimde de alacaklar” dedi
Muhalefet yine boyunun ölçüsünü alacak!

ORTADA ADAYLARI YOK

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki teşkilat yöneticileri BBN Medya’yı ziyaret etti. Gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunan Angı, muhalefetin erken seçim söylemlerine tepki gösterirken, “Her gün birisi çıkıp ’seçim’ diyor ama daha ortada adayları yok” diyen Başkan Angı, “Kılıçdaroğlu çıkıyor seçimi biz değil vatandaş istiyor diyor. Vatandaşın gündeminde seçim yok. Seçimler Haziran 2023’te yapılacak”

Muhalefet yine boyunun ölçüsünü alacak!

AK Parti İl Teşkilatı,  BBN Medya Grubu'nu ziyaret etti. İl Başkanı Hasan Angı, İl Başkan Yardımcıları Fahrettin Kulu, Ebrar Çoban ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Necati Sametoglu ile Tevfik Tığlıoğlu’nun katıldığı ziyarette gündeme dair değerlendirmeler yapılırken, siyaset ve medya üzerine de konuşuldu. Yayın hayatına başlayan BBN Türk TV için tebrikleri kabul eden BBN Medya Grup Başkanı Uğur Özteke, “Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Kavaf Bey’intalep ve yatırımları ile Anadolu’dan güçlü bir medya kuruluşu doğdu. Yazılı basında BBN Haber Gazetesi ve BBN Vizyon Dergisi, sosyal medya ve internet haberciliğinde www.bbnhaber.com ile yola çıkan medya grubumuz faaliyetlerine son olarak ulusal haber kanalı BBN Türk TV’yi ekledi. Şu an için Konya, Ankara ve İstanbul stüdyolarımızda 24 saat canlı yayın yapabilecek ekip ve ekipman ile başlangıcı gerçekleştirdik. İnşallah yürüyüşümüz ve yükselişimiz devam edecek” dedi.

Konya merkezli ulusal haber kanalının açılmasının çok değerli olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, “Konya’mız her alanda olduğu gibi medya sektöründe de oldukça güçlü. BBN Medya ile basında Konya’nın ve Anadolu’nun sesi daha gür çıkacak. Hayırlı olsun, emek veren herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.

SEÇİMİ GEREKTİREN BİR HAL YOK

Gündemle ilgili de konuşan Angı, muhalefetin erken seçim söylemlerini değerlendirdi. “Hangi adayla çıkacaklar önce aday belirlesinler” diyen Başkan Angı, “Kılıçdaroğlu çıkıyor seçimi biz değil vatandaş istiyor diyor. Vatandaşın gündeminde seçim yok. Seçimler 2023’te yapılacak. Şu an Türkiye, dünyada yaşanan salgın dönemiyle mücadelede ciddi başarılar yakalıyor. Tüm kurumlarıyla mücadele ediyor ve başarı yakalıyor. Dolayısıyla seçimi gerektiren bir hal yok. Erken seçim için ya meclis karar verecek ya Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,  Mecliste karar verecek çoğunlukları varsa buyursunlar kararı alsınlar” ifadelerini kullandı.

“KAPALI KAPILAR ARDINDA BELLİ OLACAK”

Her kafadan ayrı bir ses çıktığını kaydeden Angı, “Adayları yok ama erken seçim diyorlar. Henüz o aşamaya bile gelememiş durumdalar. Her kafadan bir ses çıkıyor ve herkes adaylığa hevesli. Kimi sahada çalışıyor kimi vitrine oynuyor. Kimin olacağı herhalde kapalı kapılar ardında belirlenecek ki böyle bir durum içerisindeler” dedi.

“MİLLET HER SEÇİMDE GEREĞİNİ YAPIYOR”

Son kararı sandıkta seçmenin vereceğini hatırlatan Angı, “Derdi Türkiye olan bir tane adayları varsa ortaya koysunlar. Bugüne kadar girdikleri her seçimde boylarının ölçüsünü aldılar. Bundan sonraki seçimde de alacaklar. Bu millet her şeyi, görüyor. Millet sandığa gittiği zaman gereğini yapıyor ve bizlere desteklerini gösteriyorlar” diye konuştu. (Ayşegül Ertul)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.