"Deva Partisi Konya’ya umut olacak"

Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, bayram sonu Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımlarıyla il binasının açılışını gerçekleştireceklerini söyleyerek; Deva Partisi’nin Konya için umut olacağını vurguladı
"Deva Partisi Konya’ya umut olacak"

Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, il başkanlık binasının son hazırlıklarının yapıldığını kaydederek Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın program uygunluğuna göre Konya’da ağırlanacağını ve İl binasının açılışının gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Karaca yaptığı açıklamada; “İl binamızın son hazırlıklarını yapıyoruz. Binanın teftişleri ve son hazırlıkları bitince Genel Başkanımızın katılımlarıyla Konya’da açılışımızı gerçekleştireceğiz” dedi.  

BABACAN BAYRAM SONU KONYA’DA

Türkiye’de teşkilatlanma noktasında yüzde 65 seviyelerinde olduklarını kaydeden Başkan Karaca, “Tüm Türkiye teşkilatlanmalarında yüzde 65’e yaklaştık. Genel başkanımız yoğun bir programla çalışmaları sürdürüyor. Her ilden görevlendirmeler yapılıyor. İnşallah bayram sonunda açılışımızı genel başkanımızın katılımlarıyla gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

"Deva Partisi Konya’ya umut olacak"

“BABACAN KONYA’YA MESAJ VERDİ”

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Konya’yı önemsediğini söyleyen Başkan Karaca, “Genel Başkanımız Ali Babacan Konya’yı oldukça önemsiyor. Bunun en önemli göstergesi de tüm Türkiye’deki iller arasında kurucu il başkanının ilk görevlendirildiği il Konya. Bu Konya için, Konyalılar için bir mesajdır. Genel başkanımızın hoşgörülü yaklaşımları, insancıl ve mütevazi yaklaşımları Konyalılık ruhuyla son derece bağdaşan ve örtüşen bir mizaç. Kendisi de Konyalıları çok seviyor ve ilimize ayrı bir önem veriyor” ifadelerini kullandı.

"Deva Partisi Konya’ya umut olacak"

“KONYA’DA SİYASİ BİR YIPRANMIŞLIK VAR”

“Genel Başkanımız bana görevlendirme esnasında Konya’da siyaseti nasıl görüyorsun?” dedi diyen Karaca verdiği cevabı şu şekilde aktardı; “Seçimler siyasetçinin kantara çıktığı, kendini tarttığı mecralardır. 2 seçime bakarak değerlendirme yapabilirim. Yerel seçimlerde aday faktörü oldukça öne çıkıyor. Bu nedenle yerele baktığımız zaman aday faktörünün ağır bastığını görüyorum. Genel seçimlere baktığımız zaman ise 1 parti dışında tamamı Konya’dan milletvekili çıkarmış durumda. Mecliste grubu bulunan partilerimizden bir tanesi bin bin 500 oyla 2. Milletvekilliğini kaçırmış durumda. Mecliste grubu olmayan partinin bile Konya’dan bir milletvekilliği kaçırdığını söyledim. Deva Partisi, siyasi yıpranmışlıkların olduğu Konya’da umut vericidir. Her zaman yaptıklarıyla göz onunda olmuş Ali Babacan’a Konyalının teveccüh edeceğini düşünüyorum” dedi.  Ayşegül Ertul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.