Tozoğlu mevcut görevine tekrar talip 

İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, 2. Olağan İl Kongresi’nde mevcut görevine tekrar aday olduğunu belirterek, “Bugüne kadar partimize oy vermemiş, başka siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımızın partimize oy vermesini temel alan bir dil ve üslupla vatandaşımızla birebir temas etmek suretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi  
Tozoğlu mevcut görevine tekrar talip 

Ayşegül Ertul

İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, BBN Haber’e özel yaptığı açıklamada 2. Olağan İl Kongresinde başkanlığa tekrar aday olduğunu kaydederek seçimlerin demokratik bir ortamda geçeceğini belirtti. Tozoğlu, siyasetin hassas bir dönemden geçtiğini kaydederek, “İYİ Parti İl Başkanlığına 5 Ekim 2018 tarihinde görevlendirildim.  Aralıksız olarak il başkanlığı görevime devam ediyorum. Bu süreç içerisinde Konya il siyaseti hassas bir dönem geçirdi ve 31 Mart mahalli idareler seçimleri yaşadık. Tabi bütün bunlar kendi içerisinde değerlendirildiğinde İl başkanlığına tekrar aday olma iradesi ortaya çıktı. Bende mevcut görevime tekrar aday olacağım. Kongre sonrası İnşallah partimizin oy oranını arttırabilmek, oy tabanını genişletebilmek, sosyal tabanını yaygınlaştırabilmek, özellikle gençlerimizin, kadınlarımızın partimiz ile olan bağını kuvvetlendirebilmek, bugüne kadar verdiğimiz mücadeleyi daha üste taşımak için tekrar aday olacağım” ifadelerine yer verdi. 

“HER BİR VATANDAŞIMIZA TEMAS EDECEĞİZ”

“Siyaset insan unsuru ile değer kazanıyor” diyen Tozoğlu, “Bizim gerçekleştireceğimiz sosyal ve kültürel faaliyetler, bilimsel faaliyetler, vatandaşımızın direkt olarak derdine derman olacak faaliyetler oy tabanımızı genişletecek. Normalde pandemi olmasaydı bizim Konya da gerçekleştireceğimiz bir makine çalıştayımız vardı. Buna benzer yerel ölçekli ulusal ölçekli programlar gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar partimize oy vermemiş, başka siyasi partilere oy vermiş vatandaşlarımızın partimize oy vermesini temel alan bir dil ve üslupla vatandaşımızla birebir temas etmek suretiyle ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“PARTİMİZE YAKIŞIR NİTELİKTE OLACAK”

Kongrenin çok adaylı gerçekleşmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten Tozoğlu, “Partimiz şu an görünen şekliyle 2 adaylı bir seçime gidiyor. Ben il başkanı olarak partimizin çok adaylı kongreye gitmesinden büyük bir memnuniyet duyuyorum. Parti içi demokrasinin en güzel şekilde yaşatılabildiği, partimizin kendisine ve niteliklerine yakışır bir demokratik olgunlukla gerçekleşeceğine inanıyorum. Diğer adaya da başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.