1922’DE GALİBİYET KEYFİ

Sezona üst üste aldığı iki yenilgiyle kötü bir giriş yapan 1922 Konyaspor’da Bodrum maçında gelen 3 puan yüzleri güldürdü
1922’DE GALİBİYET KEYFİ

SEZONA kötü bir giriş yapan ancak 3.haftada galibiyetle tanışan Karatay Termal 1922 Konyaspor’da yüzler gülüyor. Sezonun ilk iki maçında evinde Sakaryaspor’a, deplasmanda da Karacabey Belediyespor’a 1-0’lık skorlarla mağlup olan Yavru Kartal, geçtiğimiz pazar günü konuk ettiği Bodrumspor’u 2-0’lık skorla devirerek, bu sezon ki ilk galibiyetini elde etti. 

YEŞİL-Beyazlı temsilcimiz rakibi karşısında iyi bir futbol sergileyerek, aldığı 3 puanla haftayı 14.basamakta tamamladı. 1922 Konyaspor önümüzdeki cumartesi günü ise deplasmanda Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Dünü izinli geçiren yeşil-beyazlı temsilcimiz, Kırşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına ise bugün başlayacak. Yavru Kartal’da, Bodrumspor galibiyeti moralleri düzeltirken, camianın da yüzünü güldürdü. 

ÖTE yandan grupta 3. haftanın ardından Turgutluspor liderlik koltuğunda yer aldı. 3 maçını da kazanan Ege temsilcisi, 9 puanla liderliğin tadını çıkarıyor. Grupta Karacabey, Kırklarelispor, Tarsus İY., Sakaryaspor, Vanspor, Elazığspor, Etimesgut Belediye ve Mamak FK liderle birlikte yenilgi almayan takımlar olarak dikkat çekiyorlar.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.