Bülent Korkmaz imzayı attı ve Aykut Kocaman'a teşekkür etti

Bülent Korkmaz imzayı attı ve Aykut Kocaman'a teşekkür etti
Bülent Korkmaz imzayı attı ve Aykut Kocaman'a teşekkür etti

KONYASPOR Teknik Direktörlüğüne görevine getirilen Bülent Korkmaz 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Konyasporlu yöneticilerin de katıldığı imza töreninde konuşan Bülent Korkmaz, takımı ligde tutacaklarını söyledi. İşte Korkmaz'ın satır başı açıklamaları: “Tesisleri çok güzel olan, taraftarıyla bütünleşen bir futbol şehrine geldik. Bu bizim için büyük bir şans. Burada olmaktan ekip olarak çok mutluyuz.”

Kocaman’a teşekkür

“BURADAN özellikle Aykut abime, Aykut hocama çok teşekkür ediyorum. Burada önemli başarılara imza attı. En azından bize yol gösterdi. İnşallah bizde aynı başarıları yakalarız. Zaten hedefimiz düşüncemiz bu. Konya şehri bunu hak ediyor. Biz buraya başka takımla geldiğimiz zaman tam deplasmanda olduğumuzu hissediyorduk. İnşallah istenen hedeflere ulaşacağız.” 

Sistem devam edecek

“TÜRKİYE’NİN en çok koşan takımına sahibiz. Bu bir avantaj mıdır evet avantajdır. Her teknik direktörün belli bir yapısı var. Oyun sistemi var. Biz de zaman geçtikçe sistem üzerinde bir değişiklik yapabiliriz. Ama şuan için mevcut sistemi devam ettirmeyi düşünüyoruz. Bazı oyuncuların yerlerini değiştirip daha üretken bir takım oluşturmayı planlıyoruz.”
 
Güven aşılayacağım 

“BAZI oyuncular içinde güven aşılanması gerektiğini ve zihinsel çalışmasını daha fazla yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugün itibariyle oyuncularla bire bir konuşup onlara gerekli yardımı yapacağız. Çünkü oyuncular sahada belirleyicidir. Onların performansı ne kadar çok artarsa takım o kadar iyi oynar ve sonuçlar alır. İnşallah birikimimizi, bilgimizle berabere takıma katarak düşündüğümüz oyun tarzını yansıtacağız.”  

İnanmazsam gelmezdim

“BU kadronun ligde kalacağına inanıyoruz. İnanmasak buraya gelmezdik. Oyuncularıma güvenim sonsuz, çok yetenekli oyuncular var. Dolayısıyla alacağımız üst üste galibiyetlerle bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Konyaspor’a gelmemdeki en büyük etken, bu kentin bir futbol şehri olmasıdır. Tesis ve stadyum mükemmel. Bunlar her zaman bir kulüp ve teknik direktör için büyük avantajdır.” 

Gol sorununu çözeceğiz

“OYUNCU grubunun çok karakterli olduğuna inanıyorum. Ofansif anlamda taktik olarak daha fazla yoğunlaşacağız. Ama bir takım için olmazsa olmaz savunmadır. İyi savunma yaparsa elindeki yetenekli sporcularla sonucu belirleyebilir. Elimizde de yetenekli oyuncular var. Skoru belirleyecek oyuncular var. Onlara o güveni verip, inancı gösterip, yine söylüyorum zihinsel olarak çalışıp bunu halledeceğiz.” TOLGA DURMAZ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.