Eyüpspor Luka Modric'in peşine düştü

Eyüpspor Luka Modric'in peşine düştü
Real Madridli yıldız isim Luka Modric ile Eyüpspor'un görüşme yaptığı ve Eyüpspor'un gelecek planlarının oyuncuya anlatıldığı ortaya çıktı

Yaptığı transfer hamleleriyle adından sıkca söz ettirmeye başlayan 1.Lig ekibi Eyüpspor şimdiden gelecek sezonun planlamasına başladı. Luka Modric ismi bir anda Türkiye gündeminde konuşulmaya başlandı. Real Madridli orta saha ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği açıklandı. Luka Modric'e transfer teklifi yapıldı.

2022 Dünya Kupası'ndaki performansı ile yine çok beğenilen Luka Modric, aslında bir yandan da kariyerinin son yıllarına doğru ilerliyor. 37 yaşındaki Hırvat orta saha, yıllardır gösterdiği harika performansı ile Real Madrid'de pek çok kupa kazanmış ve son olarak da ülkesinin forması ile 2022 Dünya Kupası'nda üçüncülük yaşamıştı.

Böylesine görkemli işlerden sonra artık futboldaki son dönemine giren Luka Modric ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya telefonda görüştü. Eyüpspor'un projelerinden ve İstanbul'dan bahseden başkan, Luka Modric'e Türkiye'de oynamak hakkında ne düşündüğünü de sordu. Transfer teklifini bekleten ve şu an için bu konuları düşünmediğini söyleyen Modric için ilk fırsatta iyi bir teklif daha yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.