Fenerbahçe'nin rakibi Bodrum FK

Fenerbahçe'nin rakibi Bodrum FK

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında evinde Bodrum FK'yı ağırlayacak.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, yarın saat 19.00'da kendi sahasında Bodrum FK ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu mücadele öncesi 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 17 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Ligin yeni takımlarından Bodrum FK ise oynadığı 9 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 10 puanla 12. sırada bulunuyor. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United'a karşı sahaya çıkan Fenerbahçe, ligdeki puan kayıplarının ardından yeniden galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Bu sezon Süper Lig’e yükselen ve tarihinde ilk kez bu ligde mücadele eden Bodrum FK, Fenerbahçe ile ligde ilk defa karşı karşıya gelecek. Bu sezon dış sahada 4 maça çıkan Bodrum FK, bu deplasmanlardan 4 puan toplayabildi.

FRED CEZALI, JAYDEN VE CENGİZ SAKAT
Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Fred, Samsunspor maçında gördüğü 4. sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü. Sakatlıkları devam eden Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder de Bodrum FK karşısında forma giyemeyecek.

MÜCADELEYİ MEHMET TÜRKMEN YÖNETECEK
Fenerbahçe ile Bodrum FK arasında oynanacak bu maçı hakem Mehmet Türkmen yönetecek. Türkmen’e yardımcılıkları Deniz Caner Özaral ve Anıl Usta yapacak. Dördüncü hakem ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.