Konyaspor'da sıra orta sahada!

Ara dönemde Thuram ve Guilherme’yi renklerine bağlayan ekibimizde gözler orta saha transferinde 
Konyaspor'da sıra orta sahada!

KONYASPOR daha önceki transfer dönemlerinde de renklerine bağlamak istediği ancak başarılı olamadığı Romanchuk’a bu dönem yeşil-beyazlı formayı giydirtmekte kararlı. Orta sahaya sol ayaklı bir oyuncu alarak üçüncü bölgedeki etkinliğini artırmak isteyen ekibimizde bu mevki için ismi ön planda olan Taras Romanchuk’un transferi için yoğun çaba gösteriliyor. 

ROMANCHUK’un takımı Bialystok’tan Guilherme’yi renklerine bağlayan Konyaspor bu transfer içinde sona yaklaştı. Romanchuk’un menajeri Jose Renato Martinez’i Türkiye’ye davet eden yeşil-beyazlı yönetim, bu transferi üçüncü haftada oynanacak Antalyaspor maçına yetiştirmeyi planlıyor. Polonyalı oyuncunun da Konyaspor’a gelmek istediği öğrenildi. 

SAĞ kanat için ise Lukoki’yi renklerine bağlamak isteyen ekibimizde Bulgar takımının yönetiminin bu transferde sürekli fiyat artırması sorun oluyor. Daha önce sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncusu için 600 bin Euro talep eden Ludogorets’in fiyatı arttırarak 900 bin Euro istemesi transferi çıkmaza soktu. Bulgar ekibi fiyat indiriminde bulunmazsa bu transfer zora girecek. TOLGA DURMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.