Süper Lig'de günün tartışılan ismi: Erkan Özdamar

Süper Lig'de günün tartışılan ismi: Erkan Özdamar
Süper Lig'de Sivasspor-Galatasaray maçını yöneten hakem Erkan Özdamar verdiği kararlarla tartışılıyor. Erkan Özdamar kimdir? Dans eğitmeni Erkan Özdamar kimdir?

Süper Lig’de Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanan ve konuk ekibin 2-1 kazandığı maçı yöneten hakem Erkan Özdamar erdiği kararlarla özellikle de iptal ettiği golle güne damga vurdu. Sivasspor’un bulduğu golü uzun VAR incelemesinin ardından iptal eden Özdamar, kamuoyu tarafından halen neden iptal edildiğini bilmediği bu kararıyla çok konuşuluyor.

Hakem Özdamar ayrıca Sacha Boey'e gösterdiği kartın rengi, Sivasspor'un golünü de atan Erdoğan'a ikinci sarı karttan kırmızı kart göstermesi ve uzatmanın son bölümünde Sivaspor'un penaltı beklediği pozisyonda VAR'a gidip verdiği kararlarla dikkatleri üzerine çekti.

iiiii.jpg

Erkan Özdamar kimdir?

Süper Lig hakemi Erkan Özdamar'ın aynı zamanda dans eğitmenidir özellikle Zumba dansı yaptırırken çektirdiği videolarla konuşulmaktadır. 1988 Ankara doğumlu olan Erkan Özdamar, Başkent Üniversitesi Spor Bilimleri bölümünden mezun olmuştur.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum