Teknoloji tutkunu o isim Konyalı gençlere yol gösterecek

Teknoloji tutkunu o isim Konyalı gençlere yol gösterecek

Konya Gençlik Meclisi öncülüğünde düzenlenecek olan "Mesleğe Giden Yolda Gençlik Buluşması" etkinliğine ünlü teknoloji tutkunu Hakkı Altan katılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Mesleğe Giden Yolda Gençlik Buluşması” 17 Kasım Pazar günü Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Teknoloji dünyasında kariyer yapmak isteyen gençler için büyük bir fırsat sunan etkinlikte, dijital çağın sunduğu fırsatlar ve yenilikçi yaklaşımlar ele alınacak.

Etkinlikte, Türkiye’nin teknoloji platformlarından ShiftDelete. Net’in kurucusu Hakkı Alkan, katılımcılara dijital dünyada nasıl öne çıkılabileceğini ve başarılı bir kariyer inşa etmenin yollarını anlatacak. Buluşmanın moderatörlüğünü ise deneyimli gazeteci Cansu Canan Özgen üstlenecek. Özgen, katılımcılara yönelik yönlendirici sorularıyla etkinliğe derinlik kazandıracak.

hakki-alkan-konyaya-geliyor.jpg

Gençlik buluşmasında, söyleşi dışında çeşitli yarışmalar ve bir konser de yer alacak. Konser ile katılımcılar keyifli anlar yaşarken, düzenlenen yarışmalarla eğlenceli bir rekabet ortamı oluşturulacak.

Etkinlik ücretsiz olup, katılım için kayıtlar www. genckultur. com adresinden yapılabiliyor. Teknoloji meraklıları ve dijital dünyada fark yaratmak isteyen tüm gençler bu buluşmada bir araya gelecek.

hakki-alkan-konya-genclik-meclisi.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum