Ben Bu Cihana Sığmazam'da kimsenin akıl sır erdiremediği ayrılık! Seyirciler bunu beklemiyordu

Ben Bu Cihana Sığmazam'da kimsenin akıl sır erdiremediği ayrılık! Seyirciler bunu beklemiyordu
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın izleyicilere yaşattığı bu sürpriz ayrılık, dizinin hayranlarını etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

ATV'nin sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, son bölümüyle izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Karakterler arasında yaşanan beklenmedik ayrılık, izleyiciler tarafından akıl sır erdiremeyen bir gelişme olarak karşılandı.

Dizinin takipçileri, bu ayrılığı beklemiyorlardı. Karakterler arasındaki ilişkilerin karmaşıklığı ve derinliğiyle öne çıkan dizi, bu beklenmedik ayrılıkla izleyicileri şaşırtmayı başardı. Seyirciler, karakterlerin içsel çatışmalarını ve duygusal iniş çıkışlarını yakından takip ederken, bu ayrılığın gelmesiyle adeta şaşkına döndüler.

ATV'nin büyük ilgi gören dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da Emir Gardaşov, Olcay Kiremitçioğlu, Hüsnü Candal ve Burhan Şavlı gibi karakterlerden sonra bir karakterin daha hikayesi sona erdi. Üstlenmiş olduğu ‘Erman Barka’ karakteriyle izleyenleri etkisi altında bıraktıran Levent Özdilek, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yollarını resmen ayırıyor.

Daha önce Kuruluş Osman’da ‘Tekfur Basileus’ ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ise ‘Pudra Hakkı’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Levent Özdilek, Ben Bu Cihana Sığmazam’ın oyuncu kadrosuna veda edecek.

1967 yılından bu yana oyunculuk kariyerini sürdüren ve çeşitli tiyatro oyunları, sinema filmi ve dizi projesinde yer alan Levent Özdilek’in ayrılığı ekran başındakilere hüsran yaşattı. Bilindiği üzere televizyon ekranlarının aranan siması Özdilek geçmiş dönemde Haziran Gecesi, Kavak Yelleri, Adı Mutluluk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar, Meleklerin Aşkı, Kırmızı Oda, Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı, Gecenin Ucunda, Kuruluş Osman, Müjdemi İsterim ve Prens gibi yapımlarda kameralar karşısına geçmişti.

lcw8z-1712995569-0426-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BBN