Bu yöntemle yapılan sucuk meğer daha lezzetliymiş! Tüm şefler böyle pişiriyor

Bu yöntemle yapılan sucuk meğer daha lezzetliymiş! Tüm şefler böyle pişiriyor

Bu tarifle yapılan sucuk çok daha lezzetli oluyor ve çok daha lezzetli oluyor. Bu tarifte üstelik yağ kullanılmıyor

Sulu Sucuk Pişirme Tarifi

Sucuk, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Özellikle kahvaltı sofralarının olmazsa olmazıdır. Sulu sucuk ise, sucuğun lezzetini daha da arttıran ve doyurucu bir yemek alternatifi sunan bir tariftir. İşte sulu sucuk pişirme tarifi:

Malzemeler:

maxresdefault.jpg

- 300 gram sucuk
- 2 adet orta boy soğan
- 2 adet domates
- 2 adet yeşil biber
- 2 diş sarımsak
- Yarım su bardağı su
- Tuz, karabiber

Yapılışı

:
1. Sucukları dilimleyerek tencereye alın.
2. Soğanları yemeklik doğrayın ve sucukların üzerine ekleyin.
3. Domatesleri rendeleyin ve tencereye ekleyin.
4. Yeşil biberleri ve sarımsakları da doğrayarak tencereye ekleyin.
5. Suyu ilave ederek karıştırın.
6. Tuz ve karabiberi de ekledikten sonra tencerenin kapağını kapatın.
7. Orta ateşte suyunu salıp çekene kadar pişirin.

Sulu sucuk tarifimiz hazır! Sıcak olarak servis edebilirsiniz. Afiyet olsun!

Paylaşmış olduğumuz noktalara dikkat ederek, evinizde lezzetli ve sağlıklı sucuklar yapabilirsiniz. Afiyet olsun!

Kaynak:BBN